Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná a developerská činnosť Brno a okolia.

Realitná kancelária: - predaj, prenájom, výkup byty, chaty, pozemky, domy.

Realitná kancelária: - predaj, prenájom byty, domy, pozemky.

Prenájom: -obchodné, kancelárske a skladové priestory v areáli obchodného centra DOTEC, a.s. -úprava ponúkaných priestorov je po dohode možná podľa zákazníkových dispozícií.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny- Predaj: -vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Umelecké kováčstvo: -kované mreže -kované brány, bránky -kované ploty, zábradlia, kované schodiská, madlá -kované svetlá, lucerny, lampy, lustre, tienidlá -vonkajšie doplnky - poštové schránky, číslice, kované a tepané nápisy, logá.

Maloobchod, veľkoobchod, internetový obchod: -osvetľovacia technika -svetelné zdroje -svietidlá (lampy, lampičky, podhľady, bodovky, žiarivkové svietidlá, záhradné svietidlá) -príslušenstvo.

Realitná činnosť - bytové priestory.

Mlynárstvo -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod

Realitné služby aj poradenstvo v oblasti bývania a podnikania. Zaisťujeme hypotekárne úvery a úvery zo stavebného sporenia.

Dodávka a montáž tieniacej techniky, žalúzií, roliet i sietí proti hmyzu vrátane garážových brán alebo markíz.

Výroba: -plastové nádoby, nádrže, nádrže, retenčné nádoby, bazény, septiky, vodovodné šachty

Predaj, eshop vzácne kvety. Predaj kaktusov, sukulentov.

Prenájom: -vlastné nebytové priestory v obchodných areáloch na ulici Řípska a Vlárska v Brne-Slatine.

Komplexné služby vlastnými pracovníkmi v oblasti dodávateľstva aj engineering priemyselných, inžinierskych a občianskych stavieb. Technológia: -kotolní a výmenníkových staníc vrátane MaR (meranie a regulácia) -zásobovanie teplom, rozvodov vzduchu a plynu -predizolovaného bezkanálového potrubného vedenia -pre meranie prietokov ...

Bágre - náhradné diely. Predaj náhradné diely (ND) na stavebné stroje JCB, model JCB 3CX, 4CX. Servis, opravy stavebných strojov JCB a iných. Predaj náhradných dielov na všetky stavebné stroje JCB, CAT, VOLVO, KOMATSU, MF atď. Predaj a montáž prídavné zariadenia na všetky stavebné stroje: -hydraulické búracie kladivá -demoličné ...

Maloobchod, predaj: -záclony, plyše, bytový textil-doplnky.

Predaj spotrebná elektronika: -biela technika-práčka, umývačka (BOSCH, SIEMENS, ZANUSSI, MORA -mobilné telefóny-T-MOBILE, GO, -počítače Fujitsu Siemens -monitory, komponenty -svietidlá, foto, kuchynské výrobky -elektroinštalačný materiál.

Výroba, predaj: -kúpeľňový nábytok -WC dosky

Stavebná a obchodná spoločnosť. Vykonávanie stavieb vr. inžinierskych a súčasne správou a údržbou nehnuteľností

Kvalitné slnečné okuliare nemeckej značky Polaroid, talianskej značky Rudy Project, francúzskej značky Julbo a švajčiarskej značky INVU, ktorých ponuku budeme neustále aktualizovať o nové modely a trendy. Ovčie kožušiny, výrobky z ovčieho rúna.