Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Architektonická činnosť. Projektová činnosť vo výstavbe.

Projekčná kancelária s profesiou architekt, stavební inžinieri, technici, kresliči: - spracovanie projektov - vybavenie stanovísk dotknutých orgánov, územného rozhodnutia, stavebného povolenia - príprava stavby - zabezpečenie dozoru na stavbe a kolaudačného riadenia.

Denné osvetlenie. Montáž svetlovodu.

Profesionálna svetelná a zvuková technika, VO so svetelnými zdrojmi Osram.

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Súdny znalec. Realitná kancelária.

Servis, oprava: -plynové zariadenia. Výroba: -technické plyny.

Výroba, montáž, inštalácia, servis: - vzduchotechnika. Inštalácia MaR.

Montáže, opravy plynových zariadení. Opravy a rekonštrukcia potrubia Výmeny a servis armatúr a pohonov Dodávky a servis armatúr CAMERON, GROVE, ADLER.

Predaj: -kancelárske a školské potreby -tapety -drogéria, kozmetika -farby, laky -domáce, kuchynské a záhradkárske potreby -umelé kvety -čapované prípravky -papier.

Projekcia a výstavba elektrotechnických zariadení: SILNOPRÚD/SLABOPRÚD -Montáže, opravy, rekonštrukcia elektroinštalácií v občianskej a priemyselnej výstavbe -Inteligentná elektroinštalácia KNX/EIB -Elektrické vykurovacie systémy -Meranie a regulácia -Výroba rozvádzačov do 1000V -Osvetlenie interiérov/exteriérov, verejné ...

Predaj, dodávka: -všetok spojovací materiál -matice nízke, klasické, korunkové, zátky, kolíky, tanierové pružiny -špecializácia nad M16 až do M12 -skrutky pre energetika (svorníkové skrutky a matice) -výroba netypýzovaných skrutiek, matíc a podložiek na zákazku -kotevné skrutky a napínače.

Predaj: -špičkové nátery Herbol na všetky typy dreva-vonkajšie aj vnútorné -trvalá pružnosť -mimoriadna hrúbka náteru -krátka doba schnutia -ďalšie náterové hmoty BODY, DURLIN, CHEMOLAK, COLORLAK -farby, laky -maliarske pomôcky -lepidlá -tmely.

Architektonické ateliéry. Architekti.

Výroba, vývoj, veľkoobchod, predaj: -kúpeľňové a sanitárne vybavenie -výroba magnetov pod obklady -e-shop.

Služby v odbore správa nehnuteľností, zastupovanie vlastníkov a ochranu ich záujmov.

Veľkoobchod, predaj: -žiarivkové svietidlá -výbojkové svietidlá -halogénové svietidlá -verejné osvetlenie -parkové a záhradné osvetlenie. Projekty a štúdie zadarmo. Ďalšia ponuka: - luxusné slnečníky a nábytok.

Stolárstvo - vstavané skrine - kuchyňa - vnútorné dvere - schody - doplnky na mieru.

Výroba, inštalácia, predaj, oprava, servis: -vzduchotechnické a klimatizačné zariadenie -vzduchotechnika -klimatizácia -klimatizačná technika.

Tvorba zelených striech, strešných záhrad a zelených fasád.

Import, výhradné zastúpenie a distribúcia, obchod, predaj, servis: - profesionálna technika pre údržbu verejnej zelene, parkov, športovísk a golfových ihrísk (TORO, Gianni Ferrari, TRILO) - zametací stroj Green Machines - traktory TYM - kompaktné elektrické úžitkové vozidlá Goupil - štiepkovače Negri - stroje SMG na údržbu umelých ...