Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, montáž, dodávka: - vzduchotechnika, klimatizácia a chladiace veže. Oprava vzduchotechnických potrubných rozvodov a montáže elektromotorov aj klinových remeňov. Poradenská činnosť v oblasti vzduchotechniky a klimatizácie.

Výroba, predaj: -betón -cementový tovar.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, predaj, kúpa, podnájom: -byty, kancelárie, rodinné domčeky, chaty, záhrady, stavebné parcely, pozemky.

Výrobca tepelnej techniky. Veľkoobchodný predaj s showroomom výrobkov na vykurovanie s vysokou účinnosťou na zemný plyn, LPG - propán, tuhé palivo a pelety.

Realizácia: -fóliové a laminátové bazény -vírivky a tepelné čerpadlá -zastrešenie a lamelové zakrytie bazénov -príslušenstvo.

Predaj, e-shop: - kuchynský riad, potreby - hrnce, panvice, pekáče - nerezový riad - všetko do kuchyne.

Farebné štiepky. Mulče z farebnej drevnej štiepky.

Stolárstvo, stolárstvo. Nábytok na mieru.

Realitná kancelária: -rodinné domy a chalupy -byty a garáže -chaty a pozemky -komerčné objekty.

Realitná kancelária - na realitnom trhu už od roku 2003. Sprostredkovanie: - predaj a prenájom byt, rodinný dom, rekreačný objekt, pozemok a bytový dom - prevod práv a povinností k družstevnému bytu - finančné poradenstvo pri kúpe nehnuteľností - výkup bytov, podkrovných priestorov za hotové. Sme schopní odkúpiť byty, ktoré idú do privatizácie ...

Dodávka a montáž: -suché systémy -sadrokartóny a minerálne podhľady -pokládka podláh -nábytok -kuchynské linky -žalúzie -plastové okná a dvere(profilový systém GEALAN) -maľovanie.

Elektroinštalačné práce -bytová a domová elektroinštalácia -prípojky elektrozariadení. Revízia: -hromozvody -ručné elektrické náradie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž, servis, poradenstvo, opravy: -bazény -vírivé bazény -zastrešenie bazénov -sauny -stavba bazénov na kľúč -bazénové a saunové príslušenstvo -požičovňa športových potrieb pre deti.

Maloobchod, predaj, dodávka, distribúcia: prírodný kameň na dlažby a obklady do exteriérov a interiérov -pieskovca -bridlice -kvarcity -vápenca. Práca: -obkladačské, kamenárske -spracovanie kameňa. Realizácia: -exteriéry -interiéry.

NOVÉ REPREZENTATÍVNE PRIESTORY. Návrh, realizácia bytové interiéry, dodávky na kľúč: -kuchyňa na zákazku, kuchynský nábytok vr. spotrebičov, vybavenia a doplnkov: -značkové nemeckej kuchyne s výrazným dizajnom POGGENPOHL -všetky materiály drevo, masív alebo dyha -osvetlenie, drezy, batérie -pracovné plochy GRANIT (žula), ...

BAMBOO-MAN Bambusový nábytok -bambus, záhradné doplnky a príslušenstvo, zimné záhrady, ázijské záhrady, dekorácie z bambusu -interiéry a ich realizácia bambusový materiál - výroba a predaj, vlastná aj zákazková výroba z bambusu (mostky, pergoly, zábradlia, plotky-aranžmán) ázijské záhradné svetlá, lampy a doplnky (láva, pieskovec a iné ...

Výroba, predaj: -dymové kolená a rúry: -z materiálu oceľ hrúbky 0, 4mm-0, 5mm -bez povrchovej úpravy -výmenníky tepla (GAJA) -uhláky hranaté čierno lakované -uhlák pozinkovaný násypný okrúhly -komínový zder.

Inštalácia, rekonštrukcia, oprava: - voda, plyn, kúrenie (vodo-topo-plyn) - kanalizácia - plynoinštalácia - elektrikárske práce - murárske práce - servis kotlov.

Poradenstvo, veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz zaistíme z firmy ROOFTRADE: -strechy -klampiarske výrobky -potreby pre stavebných klampiarov a pokrývačov. Materiály: -plechy pozink, meď, titánzinok TiZn, hliník, olovo, zinok, nerez -plechy trapézové -sendvičové panely -plechy lakované, oplastované ROVA, BALEXMETAL, RANNILA, ...

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2001 s obhajobou 2010. Generálny dodávateľ stavieb. Projekcia, inžinierska činnosť: -architektonické návrhy -projekty pre stavebné povolenie -realizačná dokumentácia stavby -odborné posudky -rozpočty -vybavenie stavebného povolenia (vyjadrovačky) -autorský a technický ...

Dizajn centrum: -kuchyňa vlastnej výroby -kuchynské štúdio -zákazková výroba interiérov -služby bytového architekta -čalúnictvo -pokládka plávajúcich podláh. Maloobchod, predaj: -športový tovar -hračky -papiernictvo.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, pokládka: -priemyselné podlahy: -betónové, liate. Výroba: -náterové hmoty, farby pre priemyselné podlahy. Sídlo podľa OR: -Rožnov pod Radhoštěm.

Ponúkame: -montáže -predaje antén -satelitná technika -satelitné štúdiá pre Hotely a nájomné domy -digitálny príjem. -elektroinštalácia -montáže -opravy elektrorozvodov do 1000V -kompletná dodávka elektroinštalačných materiálov -poradenstvo.

Výroba, dodávka, montáž VZT potrubia a technológií. Klimatizácia. Chladenie, ohrev. Špeciálne riešenie vzduchotechniky. Potrubné systémy, vetranie. Tlmenie hluku v potrubí.

Konštrukcia, výroba: -vstrekovacie formy (foriem) pre plasty, Zn zliatiny, hliník -formy (forma) pre tlakové liatie -postupové a strižné nástroje (strižných nástrojov) -prototypy a modely (prototypov a modelov). Poradenstvo pri vývoji a zavádzaní nových výrobkov do výroby. Konštrukcia v CAD systém SolidWorks. Konštrukcia a modelovanie ...