Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stolárstvo, stolárstvo, výroba na mieru - kuchynské linky - interiéry - vstavané skrine - detské izby - spálňa

Výroba, predaj, montáže, pokládka: - plávajúce podlahy - parkety - linoleum, PVC - koberce.

Zákazková výroba a renovácia, montáž - kuchyňa Zákazková výroba - obývacie a detské izby - vstavané skrine - nábytok na mieru

Výroba - drevené vchodové dvere a vráta Reštaurovanie - nábytok - oprava nábytku Výroba aj na zákazku - repliky historického nábytku - štýlový nábytok

Umelecké plastiky zo šedej liatiny Svietniky, vázy, obrazy, sochy

Bufet, stravovanie. Denné menu.

Návrhy a realizácia: - automatické zavlažovacie systémy. Záhrada: - záhradné-vonkajšie osvetlenie - čerpadlá, vodárne, nádrže - záhradné jazierka - návrh a realizácia sadových úprav. Čistiarne odpadových vôd. Elektroinštalácia.

Stavebniny. Predaj, maloobchod: -hutnícky materiál -cement, piesok, vápno -muriace materiály -suché malty SALITH -zárubne, dvere, polystyrén -stavebné náradie -lepenky, izolácia.

Realitného maklér, predaj a prenájom: - byty - rodinné domy - chaty

Stolárske práce, stolárske práce: -výroba nábytok, nábytku na zákazku -nábytok na mieru, kuchyňa, kuchyňa, kuchyňa -obývacie steny, stena, -kancelária, dvere, dverí, schody, schodiská.

Internetový obchod v oblasti vodo-topo-plyn-sanita: -čerpacia technika -inštalačné rozvody -kotle, kotol, ohrievače -vykurovacie telesá -podlahové kúrenie -regulácia pre vykurovacie sústavy -ohrievače, ohrievač, vodovodné batérie ajiné. E-shop, internetový obchod.

Stolárstvo Veselý Stolárstvo zákazková výroba, predaj nábytku a bytových doplnkov: -kuchynská linka, kuchynské linky -obývacie steny, stena -spálňa-letisko -detské izby, detská izba -nábytok, stoly, stôl, skrine, skriňa -stoličky, stoly, postele

Stavebniny. Predaj: -stavebný materiál. Stavebná spoločnosť: -výstavba rodinných montovaných domčekov drevostavby.

Dodávateľ: -Ponúkame vstavané aj voľne stojace krby bez komínov -úplne bez zápachu, opráv a revízií komínov.

Služby: -poľnohospodárska výroba -služby poľnohospodárom, zber, pozberová úprava zem. komodít -opravárenstvo poľnohospodárskych strojov -prenájom nebytových priestorov.

Návrh, výroba, predaj, montáž: -kuchyne, kuchynské linky. Predaj: -kuchynské elektrospotrebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi. OC Triangel Znojmo.

Strážiče štvrťhodinového maxima, diaľkové ovládanie po sieti a rádiom, kompenzácia jalového výkonu, domovej a bytovej elektroinštalácie, výroba, dodávka, montáž.

Služby: - realizácia developerských projektov, vyhľadávame najatraktívnejšie lokality pre výstavbu objektov na predaj aj prenájom.

Galéria, keramika, obrazy, plastiky.

Rizikové výrub stromov - arboristické práce - ošetrenie stromov Výškové práce pomocou horolezeckej a speleologickej techniky

Veľkoobchod kancelárske a školské potreby: -kompletný sortiment kancelárskeho tovaru pre firmy a predajne. Výroba: -kartonáže rýchloviazača, odkladacie mapy, zakladače, spisové dosky a ďalší papierenský tovar -knihárske práce, výseky, kašírovanie a zákazkové práce -výseky papiera, lepenky do formátu B2 -balenie do zmršťovacej ...

Výroba, renovácia -dvere, zárubne, montáž nových dverí a zárubní, výroba posuvných dverí a nábytku na mieru - kuchynské linky, vstavané skrine, postele. Oblasť pôsobenia Brno a Brno - vidiek. Sme firma zaoberajúca sa nielen výrobou nábytku na mieru, ale špecializujeme sa aj na opravy a renovácie dverí. Vykonávame renovácie a opravy interiérových, ...