Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Poskytujeme produkty a služby predovšetkým v týchto oblastiach: hardvér, softvér, automatizácia, robotika, kybernetika.

Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce. Zhotovíme animáciu či kompletnú videoprezentáciu pre stavebný developerský alebo iný zámer. Kompletný grafický servis vrátane vytvorenia reklamných prospektov, katalógov a ďalšie.

Projektová činnosť vo výstavbe. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Prenájom predajných, kancelárskych a skladových priestorov. Historická hasičská technika.

Predaj, prenájom a výmena nehnuteľností. Či už sa jedná o luxusný apartmán, byt, dom, záhradu, alebo aj stavebný pozemok, sklad, historický objekt, komerčný objekt, poľnohospodársku usadlosť, nájomný dom a iné, sme schopní sa postarať o predaj či prenájom Vašej nehnuteľnosti.

Výhradný distribútor pre ČR a SR talianskych luxusných mydiel. Ďalej výhradný dovozca talianskych bezlepkových, dia bezlepkových, bezlaktózových a nízkobielkovinových potravín firiem: Nove Alpi (Agluten, Gliko, Amino, Amino Happy D, Sogni di cioccolato), cestovín firmy Dialcos, delikates firmy Lazzaroni, cereálií firmy Cerealvit.E-shop. Kamenný ...

Realitná činnosť: -sprostredkovateľská činnosť -nákup a predaj nehnuteľností -prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu bytov a nebytových priestorov.

Svetelná reklama. Veľkoplošná digitálna tlač.

Poradca pre imidž, štýl, módu a osobný rozvoj muža.

Predaj: -Euro komíny -nerezové, plastové, hliníkové, komínové systémy, eurokomíny -prírodný stavebný materiál Liapor -zimné posypy -šamotové, nerezové aj plastové komínové systémy, kompletný sortiment stavebných materiálov pre hrubú stavbu Liapor zimné posypy pre malých i veľkých odberateľov.

Firma POLYPLAST, s.r.o.je držiteľom certifikátu akosti ISO 9001:2009 Výroba a montáž stavebných výplní, výplne, zákazková výroba plastových profilov, REHAU-podľa priania zákazníka 5-6ti komorový, 2-3 krídlové, kovanie-ROTO celoobvodové NT: -plastové okná -vchodové a balkónové dvere -deliace steny, stena -výkladca, rolety, roletový nadokenný ...

Architektonické návrhy stavieb, architektonické a objemové štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie a dokumentácia pre vykonanie stavby včítane autorského dozoru. Návrhy a realizácia interiérov občianskych a obytných budov Celkové projektové spracovanie zákazky od štúdií až po technické riešenie detailov stavebných prác, konštrukcií a ...

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Predaj štýlový masívny nábytok z duba. Vhodný pre vybavenie záhrad, pergol, vínnych pivníc, reštaurácií a barov.

Prerušenie prevádzkovania živnosti oznámené podnikateľom: od 01.10.2014 do 31.12.2015 Kúrenárske práce Predaj - všetky kúrenárske príslusenstvo - dlažby - obklady - sadrokartóny.

Komplexné dodávky interiérov - nábytok na mieru. Projekcia, výroba, predaj, montáž, rekonštrukcia: -vybavenie interiérov, nábytok kancelársky, školský, lekársky, pre šport i kultúru nábytok, banky -truhlárske výrobky z masívneho dreva, z dyhovaných dielcov, laminodosiek - vstavané skrine - atypický nábytok - stolárstvo - zákazková ...

Sklad, veľkoobchod, maloobchod: -kompletné systémy pre rozvod tlakovej vody, plynu a kanalizácie z plastov, liatiny, kameniny, betónu -kanalizačné PVC, PEHD, PP a kameninové rúry a tvarovky -vodovodné PVC, PEHD, PP a liatinové rúry a tvarovky -vodárenské armatúry a príslušenstvo, poklopy, mreže -odpadové PVC a PP rúry a tvarovky -kanalizačné ...

Pokládka - dlažba zámková, žulová - betónové obrubníky - zatrávňovacie dlaždice Realizácia - záhrady - kobercové trávniky.

Výroba nábytku. Stolárstvo, podlahárstvo.

Návrhy a design nábytku. Výroba nábytku - výroba kuchynskej linky vrátane -dodanie a montáž spotrebičov -výroba závesných skriňových zostáv, vstavaných skríň a šatní, postele, nábytok do kúpeľní atď. Realizácia interiéru.

Spracovanie stavebných rozpočtov, položkových výkazov výmer, súpisov prác a cenových ponúk.