Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Montáž, oprava, údržba, rekonštrukcia: -elektromontáže -vysoké napätie VN, VVN -nízke napätie NN -výstavba a rekonštrukcia trafostanice -revízia elektrické zariadenia -zemné a výkopové práce -projekčné, rozpočtové práce -oprava, montáž a rekonštrukcia verejného osvetlenie -predaj káblov a elektromateriálu: ...

Stolárstvo, stolárstvo, podlahárstvo. Výroba -drevené okná (okno, okná) -balkónové dvere v prevedení EURO IV 68. Novo aj výmena. Pre novostavby aj rodinné domy a panelové zástavby.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -domáce potreby. Predávame domáce potreby. Ponúkame vybavenie kuchyne, porcelán, sklo, vrecká do vysávačov, malé spotrebiče do domácnosti a náradie pre záhradu.

Som čalúnik v obci Holasice v blízkosti mesta Brna a ponúkam kvalitné čalúníctvo, čalúnické práce. Ponúkam veľký výber poťahových látok, koženiek a koží z ktorých čalúnenie vykonávam. Poskytujem renovácie a čalúnenie aj priamu zákazníka . Prečalúnime, opravíme, čalúnime a vyrobíme: Matrace, rohové kuchynské lavice, kancelárske stoličky, ...

Ponúkame internetový predaj, e-shop liatiny pre stavbu alebo opravu kachlí a krbov. Nájdete u nás sortiment z liatiny pre krby, kachle, grily atď.

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba nábytku: -kancelársky nábytok -vybavenie hotelov, obchodov a iných prevádzok -štýlový nábytok -vybavenie laboratórií a lekární -kuchyne. Stavebno stolárska výroba: -vstupné dvere -atypické okná -obloženie stropov a stien -podlahy a doplnky -pôdne vstavby -sadrokartóny.

Návrhy a realizácia interiérov a interiérových zariadení. Interiéry, nábytok a interiérové zariadenia. Kuchyňa. Návrh a realizácia dodávky kuchynských zostáv, kuchynské zostavy aj ich častí včítane zabudovania vstavaných spotrebičov a zariadení. Bytové interiéry: -návrh, výroba a dodávka interiéry, obývacie izby, jedálne, šatne, ...

Ponúkame stavebné, klampiarske či demolačné práce. Vykonávame stavby rodinných domov i rekonštrukcie bytov. Sadrokartóny, výkopové práce, kanalizácia, zámkové dlažby, dovoz piesku, štrku, výroba posuvných brán. Svahovanie terénov. Tesárske, klampiarske práce. Pestovateľská pálenica. Vypálenie a meranie cukornatosti.

Výroba, montáž, predaj, veľkoobchod, maloobchod. Garážové vráta, sekčné, výklopné, rolovacie, na diaľkové ovládanie. Veľká odolnosť proti poveternostným vplyvom. Výroba na mieru podľa Vášho stavebného otvoru. Dodávame aj kompletné komponenty a panely pre vráta. Cena je vrátane DPH a je za kompletné vráta - panely, elektromotor, ...

Dovoz, veľkoobchodný aj maloobchodný predaj keramických obkladov a dlažieb renomovaných talianskych výrobcov. Dodávka kompletný sortiment vybavenia a zariadenia kúpeľní. Vybavenie kúpeľní Brno, sanitárna technika, nábytok.

Architektonická, projekčná a inžinierska činnosť vo výstavbe. Návrhy a projekty stavieb v energeticky úspornom štandarde, nízkorozpočtových stavieb, návrhy a projekty interiéru. Spracovanie projektovej dokumentácie.

Výroba, predaj, montáž, servis, oprava: -okná, dvere (PVC, drevo, hliník) -zimné záhrady, zateplené balkóny -presklené fasády.

Realitná činnosť. Reality. Developer

Realitná činnosť, realitná kancelária -predaj, prenájom: - byty - domy - pozemky - nebytové priestory -znalecké posudky -konzultácia, poradenstvo -geodetické práce

Stavebná spoločnosť. Dodávky, inžiniering, poradenstvo: -kompletné dodávky zemných, výkopových a búracích prác -výstavba, preložky a rekonštrukcia inžinierskych sietí -výstavba: -TLK a dátové rozvody -NN rozvody, VO -kanalizácia, vodovody, plynovody -telekomunikačné a dátové siete -realizácia dopravných stavieb do stredného ...

Projekcia záhrad a zelene. -projekčná činnosť v odbore záhradnej a krajinářské tvorby -spracovanie projektovej dokumentácie v podobe GIS -projekcia do miest, dedín, pre firmy, občanov.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: -dámska spodná bielizeň, oblečenie, plavky, korzety -detská bielizeň, papuče -pánska bielizeň, plavky -ponožky a pančuchový tovar -slnečné okuliare -posteľné obliečky -uteráky, osušky -župany -funkčná bielizeň.

Stolárstvo: -dvere, vráta -obklady stien, stropov -menšia práca z lamina -pergoly -vonkajší nábytok -stoly, skrine -postele z masívu -opravy historického nábydku -výroba historických replík dverí a vrát.

Stolárstvo. Zákazková výroba nábytku. Výroba a renovácia kuchýň. Výrobky z masívu - dvere, postele a ďalšie. Záhradný nábytok - pergoly, prístrešky, altánky, detské domčeky...

Výroba, predaj nábytku, nábytok: -vstavané skrine na mieru -kuchynské linky, kuchyňa, kuchyňa -obývacie steny, spálne -kancelársky nábytok -kompletné vybavenie interiéru. Zameranie, návrh. Predaj, dodávka vstavané spotrebiče.

Zákazková výroba nábytku a interiérov z laminovaných drevotrieskových dosiek a masívu. Obývacie steny.

Zákazková výroba interiérov, interiéry a nábytku, nábytok, vybavenie: -obytné priestory, obytných priestorov -kuchyňa, kuchyňa, kuchynské linky, kuchynská linka -spálňa, spálňa -obývacie steny, stena, šatňa, šatne -kancelárske priestory, kancelárskych priestorov -priemyselné priestory, priemyselných objektov -firmy, firiem, firma, banky, ...

Zákazková výroba interiérového nábytku. Vymeriame a spracujeme grafický 3D návrh a cenovú kalkuláciu a následne vyrobíme originálny nábytok podľa priania klienta. Výroba nábytku do: -kuchyňa -obývačky -spálňa -detskej izby -kancelárie -baru. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Výroba, predaj, veľkoobchod, maloobchod: -interiérové svietidlá, svetlá, svetlo -návrh a konštrukcia -repliky - historické svietidlá.