Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, maloobchod: - matrac - postele - bytový nábytok.

Kresličské práce a projektovanie pozemných stavieb či rekonštrukcií.

Oblasti daňovej evidencie - podvojného účtovníctva - daňového poradenstva - mzdového účtovníctva malých i veľkých firiem - fúzie podnikov - likvidáciou a krízového riadenia firiem.

Realitná kancelária. Predaj realít, nehnuteľností.

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb

Predaj elektroinštalačného materiálu a svietidiel: - osvetľovacia technika - elektroinštalačný materiál - priemyselné svietidlá.

Sprostredkovanie práce a ubytovanie v Anglicku.

Reštaurácia -posedenie v príjemnom prostredí s milou obsluhou. -kvalitné jedlo a dobré pitie. V letných mesiacoch je možné posedieť na terase, odkiaľ je pekný výhľad do okolia a na celý športový areál vrátane detského ihriska. Pre menšie akcie (cca 25 hostí) máme salónik s barom a herňu s biliardom. Mimo vlastný priestor reštaurácie je k ...

Kompletné návrhy interiérov bytov, kancelárskych aj verejných priestorov. Fotím portréty, glamour, boudoir, novorodeniatka, rodinné fotky aj svadby či reportáže.

Kaderníctvo. Predlžovanie vlasov. Predlžovanie rias. Brazílsky keratín. Kozmetika.

Služby: -upratovacie. -upratovanie domácností. -upratovanie nebytových priestorov. -stráženie detí. -Asistencia pre seniorov. -stráženie zvierat, venčenie psov. -správa nehnuteľnosti.

Realitná činnosť, reality. Predaj bytov, rodinných domov, pozemkov určeným na stavbu, predaj rekreačných objektov. Prenájom bytov a rodinných domov, kancelárií a nebytových priestorov. Ponúkame financovanie a kompletný právny servis.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pre začiatočníkov aj pokročilých.

Predaj: - matrac pre kvalitný spánok - rôzne rozmery podľa požiadaviek zákazníka. Je možné objednať aj vankúše proti poteniu v rozmeroch 50x70 alebo 70x90. Rozvoz po celej SR zadarmo.

Elektromontážne práce a inštalácia dátových sietí.

Krbové vložky Teplovodné krbové vložky Kachľové ohnisko Kachľové dvierka Elektronická regulácia

Veľkoobchod, maloobchod, dodávka, distribúcia, predaj: -spojovací materiál -skrutky, matice, podložky, závitové tyče, nity, závlačky, poistné krúžky, vruty, texy...

Správa a údržba nehnuteľností Dokončovacie stavebné práce Sťahovacie služby Upratovanie komerčných sektorov Domácnosť a rodina Služby pre rodinu a domácnosť Hodinová manželka-gazdiná Hodinový manžel- drobná údržba Stráženie detí-au-pauir Stráženie a venčenie maznáčikov Služby pre zdravotníctvo

Architektonický ateliér, zaoberajúci sa spracovaním projektov územia a stavieb, od koncepčných návrhov až po projektovú prípravu detailných riešení.

Účtovníctvo, daňové evidencie a miezd.

Predaj, e-shop, eshop: - čaj sypaný čierny, zelený, žltý, biely, ovocný, bylinný... - káva, desiatky druhov - sušené plody a oriešky - kvetinové dekorácie - kávová, čajová keramika, doplnky, dózy.

Stolárstvo. Výroba kuchýň, kuchynské linky, vstavané skrine, nábytok, výroba detského a študentského nábytku na mieru a taktiež zákazkový nábytok pre kancelárie.

Architektonický ateliér. Zaoberáme sa architektúrou a interiérmi – od návrhu až po realizáciu. Naša tvorba je zameraná na bývanie - rodinné a bytové domy, rekonštrukcia domov a bytov a riešenie ich interiérov. Ďalej sa zaoberáme projektmi komerčných objektov a interiérov. Navrhujeme interiéry kancelárií, reštaurácií, ordinácií alebo obchodov. ...

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - kľúčový sortiment - stroje na výrobu kľúčov, autokľúčov a príveskov - kovanie, zámky, trezory, poštové schránky - železiarsky tovar.