Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná a sprostredkovateľská kancelária: -predaj a kúpa nehnuteľností -prevod členských práv a povinností družstevných bytov -prenájom bytov, domov, komerčných objektov, kancelárskych priestorov atď. Všetky vyššie uvedené služby zaisťujeme vr. právneho servisu.

Realitná kancelária: Reality, -predaj, prenájom, podnájom domy, byty, nebytové priestory, chaty, chalupy.

Prenájom: -kancelárske priestory

Predajňa kvetov. Ponúkame moderné kvetinové väzby, kvety pre ženy, kvety pre mužov, smútočné kytice, darčeky aj možnosť zostaviť si vlastnú kyticu.

Správa technického zariadenia budov, - revízia zariadenia - servis a technické prehliadky - spracovanie a vedenie dokumentácie technických zariadení. Dodávka a montáž vzduchotechnických zariadení - vzduchotechnika - klimatizácia. Ostraha objektov - ochrana a monitoring osôb a majteku. Upratovacie služby - upratovanie kancelárií a ...

Developerská a stavebná činnosť - bytová výstavba - predaj a prenájom domov, bytov.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností.

Služby: - prenájom nebytové priestory vo svojich nehnuteľnostiach

Developerská činnosť - bytová výstavba - realitná činnosť.

Bytové družstvo - správa a údržba bytového družstva.

Správa nehnuteľností - účtovné a právne služby, administratíva - technické kontroly a údržby nehnuteľností - hodinový manžel - upratovacie služby.

Správa nehnuteľností - ekonomické a účtovné služby - právne a realitné služby - technické a správne služby.

Výroba: - dámske, pánske a detské ľanové odevy - ľanové obliečky, obrusy

Služby: - prenájom nebytových priestorov

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: -elektronické zabezpečovacie systémy. -kamerové systémy. -domáce videotelefóny. Práca: -elektromontážne. -elektrorevízia. Montáž: -klimatizácia.

Predaj, e-shop: - vinylové podlahy - laminátové podlahy - bambusové podlahy - dvere, zárubne - lišty - kľučky a kovania

Realitná kancelária. Predaj a prenájom domov, bytov a pozemkov.

Stavebná spoločnosť - dodávka a rekonštrukcia obchodných stavieb - realizácia obchodných jednotiek na kľúč - vypracovanie architektonických návrhov vrátane vizualizácií - zabezpečenie kompletnej projektovej dokumentácie - rekonštrukcia interiérov stavieb - výstavba sadrokartónových priečok, podlahy, podhľady, maľby - výroba, dodávka a ...