Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Dodávka, montáž: -vzduchotechnika -klimatizácia.

Realitná činnosť. Pobočka Brno: Jačmenná 26a

Predaj, e-shop: - futony - tatami - postele, sofa

Veľkoobchod, e-shop: - nábytkové kovanie Hettich - komponenty pre stolársku výrobu

Služby: - čistenie vykurovacích systémov

Činnosť: - organizácia zážitkových akcií (pod názvom Roadgasm) - blog - fotenie áut

Predaj - automatické, vírivé práčky - umývačky riadu - sušičky Servis - automatické, vírivé práčky Predaj a servis - priemyselné práčky - mandly - sušičky.

Výroba: - výrobky z nerezu - zábradlie - schodisko - balkóny, brány

Zariadenie a vybavenie firemných interiérov na kľúč.

Stavebné stolárstvo, stolárstvo. Výroba, predaj, montáž -drevohliníkové okná -kvalitné drevené okná -drevené eurookná, eurookno -balkónové a vstupné dvere -vráta -zimné záhrady - fasádne systémy - bezrámové zasklenie okien. - žalúzie, rolety, insekticídne siete, vnútorné a vonkajšie parapety. Program: nová zelená úsporám.

E-shop je zameraný na tovar pre sauny, wellness a spa. Ponúkame veľký výber ohrievačov, regulátorov a ďalších produktov pre stavbu alebo rekonštrukciu sáun, wellness a spa.

Služby: -profesionálne ozvučenie a osvetlenie na akcie.

Interiérový denign - návrhy a realizácie, kožené sedacie súpravy - štýlový nábytok, doplnky, skrine na mieru, výroba nábytku kancelársky, lekársky a hotelový nábytok.

Zákazková výroba, montáž nábytku z lamina a masívu: - obývacie steny - knižnice - šatníkové skrine - detské izby - postele - spálňa.

Predaj, e-shop: -krbové kachle suché -krbové kachle s rúrou -krbové kachle s rúrou a výmenníkom -krbové kachle s výmenníkom na vodu -veľké krbové kachle s výmenníkom -krbové vložky rohové suché -krbové vložky s výmenníkom rohové -krbové vložky so vzduchovodom -sporáky suché na drevo -sporáky s výmenníkom na drevo -teplovodné kotly na ...

Internetový obchod, e-shop: - design betónových predmetov v podobe interiérových doplnkov a funkčných a umeleckých objektov pre záhrady a terasy. Svietniky, misy, vázy.

Architektonická činnosť - projekčná činnosť

Realitná kancelária. Komplexné služby: -sprostredkovanie prenájmov RD, bytov, kancelárskych, výrobných a obchodných priestorov -sprostredkovanie predaja RD, bytov, výrobných a skladových objektov -prevod členských práv a povinností DB.

Kuchynské štúdio. Predaj: - kuchynský nábytok, kuchynské linky, kuchyne.