Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Maloobchod,predaj: -okná drevené,plastové -plastové eurookná a dvere -dvere vstupné a interiérové -garážové vráta a vrátové systémy -pohony -plotové polia -vstupné brány.

Priemyselný a logistický areál Jitex. Prenájom plôch v priemyselnom a logistickom areáli JITEX Piesok: - výrobné a logistické priestory v rozsahu stoviek až tisícov m2 vhodné pre rôzne druhy podnikania. - kancelárie, kancelárske priestory v rozsahu 2000 m2. Ubytovňa. Ubytovacie kapacity 200 lôžok.

aLMi Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovací materiál -montážna chémia -zváracia technika -brusivo -zváracie materiály -elektródy, drôty

Predaj, montáž, servis: -garážové vráta -sekčné, rolovacie s elektrickým pohonom -výklopné vráta -okná, dvere -drevo, plast -vonkajšie rolety -horizontálne, vertikálne žalúzie -siete proti hmyzu -interiérové rolety -parapety vonkajšie, vnútorné -markízy.

Sprostredkovanie - predaj alebo prenájom nehnuteľností - kompletný realitný, právny a poradenský servis

Predaj: -plexisklo číre, dymové, mliečne, farebné-organické sklo AKRYLÓN. Rezanie, ohýbanie, lepenie na zákazku. Prevádzkareň: -Borovnice 9, 37007 České Budejovice Truhláreň: -výroba nábytku -interiérové dvere.

Výroba, predaj: -polykarbonáty dutinkové, kompaktné a z nich prístrešky, medzisteny či zábradlia -výsuvné boxy, drôtený program, vstavané skrine s plexi výplňami -zimné záhrady -oceľové a hliníkové rámy.

Dodávka - bytový textil Predaj - pánska móda Predaj - metráž Predaj - šijacie stroje.

Architektonické a projekčné služby v oblasti navrhovania novostavieb, rekonštrukcií a interiérov.

Zvažujete kúpu nového nábytku a neviete si rady? Obráťte sa na odborníkov! Spoločnosť LAMIVEX s.r.o. vyrába vo svojich vlastných priestoroch o 5000m2 najrozmanitejšie typy sériového nábytku, bytových doplnkov, kostier pre čalúnený nábytok a teraz aj novo atypický nábytok na mieru pre svojich domácich i zahraničných zákazníkov. Spektrum ponuky je ...