Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Kompletné dodávky striech. Rekonštrukcia striech. Pokrývačské práce. Klampiarske práce. Montáže strešných okien.

Realitná kancelária. Nehnuteľnosti: -nákup -predaj -prenájom.

Výroba, predaj: - viazacie prostriedky: - upínacie kurty, istiace postroje

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - stavebniny

Maloobchod, predaj: - vybavenie kúpeľní Práca: - rekonštrukcia kúpeľní

Výroba z dreva. Predaj: - stavebné rezivo - strešné laty, fošne, hranoly, dosky - hobľované rezivo - plotovky - vonkajší nábytok - záhradný set z masívu, stoličky, stôl - pergoly, altány - palubovky - podlahové, obkladové - palivové drevo štiepané - skrutky do dreva.

Výroba, servis: -strojárenstvo -elektrické a pneumatické servomotory -frézované a sústružené dielce na strojoch s CNC riadením -prepojovacie káble alebo káblové zväzky. Montáže: -jemná mechanika -jednotlivé mechanické prvky do zostáv -osadzovanie dosiek plošných spojov vrátane spájkovania na vlne bezoplachovou metódou.

Vyrábame a montujeme ploty a oplotenia. Naša rodinná firma sa zaoberá dodaním materiálu a montážou všetkého typu oplotenia na kľúč.

Predaj, montáž: -ploty -pletiva pozinkovaná, PVC -priemyselné oplotenie -zvárané štvorhranné pletivá -vráta, stĺpiky, plotové rámy.

Predaj: - chovateľské potreby - záhradné potreby - pracovné odevy.

Činnosť, práca: - murárske, murárstvo - stavba rodinné domy, garáže - rekonštrukcia - bytové jadrá - betonárske práce - obklady, dlažby

Výroba: - radiálne ventilátory na priemyselné použitie - axiálne ventilátory

Výroba a predaj: - Betónová dlažba veľkoplošná vibrolisovaná - Cestný panel - Krycia doska pochôdzna - Debniace tvárnice vibrolisované - Komínová tvarovka vibrolisovaná - Komínová doska - Plotové pätky a dosky - Plotové stĺpiky - Káblové žľaby - Krycia doska káblových trás - Káblový pätník telefónny, označníkový, pätník označníkový - ...

Veľkoobchod, predaj: -záhradkárske potreby -semená -prípravky na ochranu rastlín -hnojivá -náradie -hadica -aqua program -plasty -truhlíky, kvetináče -fólie, textílie

Služby: -projektová činnosť -architektonická činnosť -spracovanie štúdií interiérov -technický a autorský dozor -spracovanie urbanistických štúdií a územnoplánovacej dokumentácie

Predaj, oprava, servis: - stavebné stroje, mechanizácia - nakladače - bagre - traktory, kosačky

Predaj, maloobchod: -vybavenie pre záhradu, stavbu a dielňu ako pre domácich majstrov tak aj pre profesionálov -kachle, krby a krbové vložky -predaj a výmena technických plynov a propán butánu vrátane dopravy -kúpeľne, kuchyne -náradie, spojovací materiál. Požičovňa a servis: -elektrické náradie.

Výroba, reštaurovanie, čistenie: - tapisérie (gobelíny) - koberce, výšivky

Veľkoobchod: - železiarstvo - náradie - spojovací materiál

Výroba, služby: - spracovanie starého dreva - trojvrstvové panely - obklady - dvere - stoly