Facility manažment je súbor činností, medzi ktoré patria pozáručné opravy, inštalatérske, elektrotechnické alebo murárske práce, upratovanie exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadov ale aj údržba zelene v okolí domu či nepretržitá havarijná služba.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností. Správa nehnuteľností - bežná správa a údržba domov. Developerská činnosť - výstavba mezonetových bytov.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností - dražby a e-aukcie nehnuteľností. Správa nehnuteľností - ekonomická, technická správa budov a bytov.

Služby: - správa a údržba nehnuteľností - sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností

Správa nehnuteľností - technická správa - upratovanie, revízia, opravy a pravidelná kontrola stavu nehnuteľnosti - ekonomické služby - právne a realitné služby.

Správa a riadenie budov - prenájom kancelárií a obchodných priestorov.

Spoločnosť D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. sa v rámci svojich činností zameriava na komplexnú správu: - komerčných budov - administratívne budovy, hotely, nákupné centrá, budovy štátnej správy, logistické centrá, apod. - bytových domov s nadštandardnými službami - rezidencie, bytové komplexy - častí výrobných areálov.

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností.

Predmetom podnikania bezpečnostnej agentúry SIPADAN a.s. sú bezpečnostné služby, upratovacie práce, ochrana osôb a majetku či správa nehnuteľností a budov po celej SR.

- Sprostredkovanie obchodu a služieb - Náhradné diely pre zemné a drviace stroje

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností

Služby: -chemický peeling -regeneračná starostlivosť -lymfodrenáže

Služby pre domácnosť: -maľovanie izieb -údržba -drobné opravy

Zaoberáme sa komplexnou správou domov a nehnuteľností, vedením účtovníctva, zabezpečovaním opráv, údržby pre fyzické či právnické osoby. Ponúkame zaistenie chodu bytového aj nebytového priestoru domu, upratovacie práce, údržbu zelene v okolí nehnuteľnosti a odpratávanie snehu. Poradíme s právnou bytovou problematikou.

Komplexný upratovací servis. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stolárstvo.

Hodinový manžel, služby: - zámočnícke a údržbárske práce - drobné opravy a údržbu bytov, domčekov alebo kancelárií - pokládka plávajúcich podláh, kobercov - murárske a sadrokartonárske práce....a ďalšie

Činnosť: - prenájom nehnuteľností - technická správa nehnuteľností - developerská činnosť.

Prenájom a správa nehnuteľností -prenájom bytov, nebytových priestorov - správa nehnuteľností.

Služby: - murárske práce - obkladačské práce - maliarske práce - sadrokartonárske práce - kompletná realizácia interiéru - Nábytok na mieru - montáž kuchynských liniek a nábytku - údržba zelene, strihanie kríkov, výrub stromov - správa a údržba nehnuteľností - nonstop havarijná služba - kúrenie, voda, plyn, kanalizácia - vypratanie a ...

Služby: - správa a údržba nehnuteľností - údržba zelene - upratovacie služby - fyzická ostraha objektu, majetku a osôb - pult centrálnej ochrany (PCO) - montáž EPS a EZS - bezpečnostno-technické služby.

Činnosť: - bezpečnostné služby, agentúra - fyzická a technická ostraha - Facility management, správa a údržba nehnuteľností - outsourcing zamestnancov Poradenské služby: - prevzatie spoločnosti - likvidácia spoločností - založenie a predaj spoločností - daňová optimalizácia - poskytnutie sídla

Služby: - hodinový manžel - údržba domácnosti.

Služby: - investície do nehnuteľností a výrobných podnikov - poskytovanie poradenstva pri správe a údržbe nehnuteľností a správe majetku - poskytovanie poradenstva pri akvizíciách, fúziách a corporate finance.

Inžinierska a projektová činnosť - projektovej dokumentácie - zabezpečenie potrebných povolení až po kolaudácii. Vykonávanie stavieb - výstavba obchodných centier, výťahov a eskalátorov. Správa a údržba obchodných centier.