Facility manažment je súbor činností, medzi ktoré patria pozáručné opravy, inštalatérske, elektrotechnické alebo murárske práce, upratovanie exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadov ale aj údržba zelene v okolí domu či nepretržitá havarijná služba.

Realitná činnosť a správa nehnuteľností.

Realitná a sprostredkovateľská kancelária zaisťuje výmeny bytov, predaj, prenájom, správu komerčných i nekomerčných nehnuteľností a upratovacie práce. Realitný servis kompletný.

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností.

Realitné a maklérske služby. Správa a prenájom vlastného areálu. Nákup, predaj, prenájom nehnuteľností.

Hostinská činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Energetický audit Investičná činnosť v stavebníctve Predaj-pozemky. Prenájom - nebytové priestory. Správa nehnuteľností.

Služby: - správa nehnuteľností - inžinierska činnosť, inžiniering - developerská činnosť.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žalúzie. Údržba a správa - nehnuteľnosti. Nákup, predaj - upratovacia chémia a technika. Upratovacie práce.

Služby v oblasti správy nehnuteľností.

Správa nehnuteľností na základe honorára alebo zmluvy.

prerušenie: od: 12.7.2013 Údržba nehnuteľností Umývanie okien Čistenie - čalúnenie Čistenie - koberce.

Stavebná firma, činnosť: -dodávka, opravy (aj havarijné), čistenie domových kanalizácií, kontrola kanalizácie kamerovým systémom -inštalácia voda, kúrenie, havária nonstop 774 328 798 -opravy, revízia komínov -zemné, demolačné a upratovacie práce vrátane likvidácie odpadov a stavebnej sutiny -kompletné stavebné práce -drevostavby na kľúč, ...

Prenájom a správa - vlastné alebo prenajaté nehnuteľnosti.