Facility manažment je súbor činností, medzi ktoré patria pozáručné opravy, inštalatérske, elektrotechnické alebo murárske práce, upratovanie exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadov ale aj údržba zelene v okolí domu či nepretržitá havarijná služba.

Realitná a sprostredkovateľská kancelária zaisťuje výmeny bytov, predaj, prenájom, správu komerčných i nekomerčných nehnuteľností a upratovacie práce. Realitný servis kompletný.

Investovanie do výstavby fotovoltaickej elektrárne. Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Správa nehnuteľností Upratovacie služby Inžinierska činnosť Projekčná činnosť Údržba - vonkajšie plochy

Služby: -správa nehnuteľností -riadenie vzťahov s nájomcami -udržovanie rozpočtu nákladov -rozpočtovanie administrácie budovy a poplatkov za služby -revízia zariadenia -administrácia technickej dokumentácie -menšie údržby a opravy -kontrola dôležitých opráv a údržby -24h servisná služba -bezpečnostné služby -diaľkové video monitorovanie ...

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností.

Realitné a maklérske služby. Správa a prenájom vlastného areálu. Nákup, predaj, prenájom nehnuteľností.

Montáž: - protislnečná fólia Natieračské práce. Maliarske práce. Tapetovanie. Sklenárske práce. Pokládka: - textilné a podlahové krytiny Montáž: - rolety - žalúzie Nákup a predaj: - nehnuteľnostiprenájom - nehnuteľnosti - byty sprostredkovania - nákup, predaj a prenájom nehnuteľností Nákup a predaj: - ...

Ponúkame kompletnú správu nehnuteľnosti. Ušetrite náklady a čas, spravujte svoju nehnuteľnosť efektívne a majte všetky informácie online. Systém odbornej správy nehnuteľnosti je ucelený súbor činností, ktorý zaistí prevádzkyschopný stav Vašej nehnuteľnosti. Je určený pre firmy, obce a mestá, ktoré chcú hospodárne a cieľavedome spravovať svoj ...

Hostinská činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Správa a údržba nehnuteľností. Ponuka prípravných prác pre stavby.

Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Služby: - konzultácie v oblasti rezidenčných či komerčných nehnuteľností, právnych, daňových a finančných záležitostiach. Sprostredkovanie - predaj nehnuteľností. Ocenenie nehnuteľností.

Developerská a realitná spoločnosť. Realizácia: - developerské projekty - správa nehnuteľností - akvizície pre nové projekty. Poskytuje kompletný developerský a realitný servis spoločnostiam v holdingu na území Českej a Slovenskej republiky a Ruskej federácie.

Energetický audit Investičná činnosť v stavebníctve Predaj-pozemky. Prenájom - nebytové priestory. Správa nehnuteľností.

Vyhľadávanie investičných príležitostí pre domácich a zahraničných klientov.

Správa nehnuteľností: - pravidelný servis technického zariadenia, - upratovací servis, - údržba a opravy objektu. Vedenie účtovníctva.

Správa, údržba budov. Stavebné práce. Daňové a účtovné poradenstvo.

Stavebná činnosť. Demolácia. Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie - výrobky zo železa - bezbariérové prístupy. Údržba a správa nehnuteľností vrátane opráv. Rozvody vody, plynu a kúrenia. Práca: - zámočnícke - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Služby: - správa nehnuteľností - inžinierska činnosť, inžiniering - developerská činnosť.

Správa, údržba: - byty a nehnuteľnosti mesta Štetí. Služby: - vedenie účtovníctva pre spoločenstvo vlastníkov jednotiek.

Správa a údržba nehnuteľností. Služby: -upratovacie práce v ordináciách, firmách, v domácnostiach -čistenie kobercov, poťahových materiálov, matracov, detských kočíkov, sedacích súprav -špeciálne čistenie kožených sedacích súprav - oživenie, impregnácia -umývanie okien rámov a žalúzií (vertikálne, horizontálne) -odstránenie ...

Realitná kancelária. Sprostredkovanie - predaj a prenájom: - nehnuteľnosti: - rodinné domy - byty - priemyselné haly. Správa nehnuteľností. Právne a finančné poradenstvo v oblasti realít. Osobný prístup.

Správa nehnuteľností na základe zmluvy. Realitné služby.