Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Služby: - realitná činnosť - navrhovanie interiérov

Údržba domov a bytov. Hodinový manžel.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností.

Služby: - prenájom reklamných priestorov, billboardov a virtuálneho sídla firmy

Služby: - realitná činnosť - správa nehnuteľností Stavebná činnosť: - bytová výstavba - rekonštrukcia Údržba záhrad

Realitná kancelária. Správa a údržba nehnuteľností.

Tranzitné parkovisko - parkovisko pri letisku Ruzyně

Realitný servis vrátane súvisiaceho právneho, obchodná a sprostredkovateľská činnosť, medzinárodná osobná autodoprava, vedenie jednoduchého účtovníctva a daňovej evidencie, ekonomické poradenstvo.

Služby: -oblasť BOZP a PO -realitná činnosť

Finančné poradenstvo Investičná výstavba štátnej dotácie: - realitná kanceláriapredaj, prenájom - byty - domy - pozemky - realitná kancelária (predaj, prenájom) - rodinné domy Obchodné zastúpenie RD RÝMAŘOV s.r.o.: - výkup pozemkov Inžinierska činnosť, projekty stavieb (developer).

Zaparkujte svoje auto na našom kamerou stráženom parkovisku, na parkovisku je tiež 24 hodín prítomná fyzická ostraha! Odvoz a dovoz je už v cene!

Naše služby: - realitná činnosť - správa nehnuteľností - facility management - renovácia interiérov.

Naša realitná kancelária so sídlom v Kutnej hore ponúka sprostredkovanie predaja rodinných domov, bytov, pozemkov, komerčných i nekomerčných priestorov v celom regióne Kutnohorska, teda aj v Čáslavi, Kolíne a celom okolí. Ponúkame kompletné sprostredkovanie predaja, vrátane pomoci pri ocenení nehnuteľnosti aj prevodov energií na nového ...

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností - nehnuteľnosti - prenájmy - komerčné objekty