Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Realitné a správne firma Ponúkame zabezpečenie prenájmov a predaja Vašich domov, bytov a objektov.

služby: - realitná kancelária - správa nehnuteľností

Správa, údržba a upratovanie nehnuteľností a komerčných priestorov.

Správa a údržba bytových nehnuteľností. Vykonávame opravy nehavarijního charakteru na objektoch aj v bytoch, drobné murárske a zámočnícke práce. Ponúkame opravy, výmeny, montáže sanitárnych zariadení, výmeny rozvodov v bytových jadrách a výmenu radiátorov.

Developerská a investičná činnosť v oblasti rezidenčných a komerčných nehnuteľností. Sprostredkovanie predaja a nákupu bytových a nebytových jednotiek, rodinných domov a pozemkov.

Predaj a prenájom rodinných domov, bytov, rekreačných objektov i pozemkov v Prahe a Českých Budějoviciach. Zaisťujeme právny servis.

služby: - služby realitnej kancelárie - krátkodobé prenájmy bytov najmä v centre Prahy - kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľnosti - prenájmy komerčných priestorov - inžiniersko-investorská činnosť - príprava developerských projektov - právne a poradenský servis, vybavenie všetkých úkonov s katastrom nehnuteľností - ...

Správa, predaj, prenájom nehnuteľností a investície do nehnuteľností.

Skladovanie ovocia a zeleniny: - sklady pre zeleninu a ovocie - chladenie a zmrazenie.

Spoločnosť RESTAV, rekonštrukcia-stavby s.r.o. sa už niekoľko rokov venuje stavebnej činnosti. Realizujeme stavby, prestavby a rekonštrukcie bytov či domov. Ďalej sa zaoberáme správou nehnuteľností a realitnou činnosťou. Vykonávame údržbu, upratovanie budov, ďalej zabezpečujeme vedenie účtovníctva pre spoločenstvá vlastníkov bytov a ...

Spoločnosť Tarancia, SE bola založená v roku 2012. Špecializuje sa na správu priemyselných areálov, nehnuteľného majetku? a energetických projektov.

Realitná kancelária. Kompletná ponuka nových bytových projektov, luxusných nehnuteľností, starší domov a bytov, vrátane prenájmov, poradenstvo a hypotekárneho servisu. Spolupráca s investormi v oblasti business developmentu ..

Naša nová značka sa zameriava na nadštandardné, najmä rezidenčné nehnuteľnosti na predaj i na prenájom v prestížnych lokalitách Bratislavy a okolia.