Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Ponuka prenájmu obchodných salónikov, školiacich, zasadacích, prezenčných a reprezentačných miestností. Poskytujeme produkty a služby pre začínajúce, malé a stredné firmy, pre podnikanie z domu a taktiež sa zameriavame na medzinárodný obchod. Zaisťujeme tiež riešenie v núdzových situáciách.

Stavebné bytové družstvo Praha 8 vykonáva a zabezpečuje komplexnú správu, údržbu, opravy a revízie bytových domov aj nebytových priestorov. Ponúkame kompletné vedenie účtovníctva vrátane ročnej závierky a taktiež vypracovanie podkladov pre daňové priznanie, spracovávame rozpočty, vykonávame ekonomické rozbory. Okrem činností v ekonomickej ...

Radek Záhorka je realitný poradca. Zameriava sa na predaj a prenájom malých a stredných bytov v Prahe. Je tiež autorom elektronickej knihy 10 krokov pri predaji nehnuteľnosti. Kontaktujte Radka Záhorku a spoznajte, či Vám sedí jeho prístup.

Realitná činnosť. Predaj a prenájom bytov, domov a pozemkov v Prahe a okolí. Realitné služby na mieru pre Vás. Férové rokovania a žiadne poplatky.

Ponúkame sprostredkovanie predaja, prenájmu a odkúpenia domu, bytu či pozemku, úschovy a právneho servisu. Zaistíme financovanie Vášho bývania. Vyriešime exekúcie, zástavy a záväzky na Vašich nehnuteľnostiach. Pôsobíme v Ostrave, Brne av Prahe. Sme profesionáli, robíme reality s nadhľadom.

Činnosť: - prenájom, predaj nehnuteľností Služby: - správa nehnuteľností

Predaj a prenájom - pozemky pre priemyselnú a zmiešanú zástavbu

Upratovacie služby Technická správa Ostraha Recepcia Údržba zelene Technický audit

Výstavba a predaj nízkoenergetických domov. Projekcia domov. Realitná kancelária.

Reality, správa budov, property management, poradenstvo, consulting, oceňovanie budov.

Ubytovanie: - pre krátkodobé aj dlhodobé ubytovanie v Prahe sú v súčasnej dobe v správe firmy Garone s.r.o. dve ubytovne, ktorých vlastníkom je Dopravný podnik hl.m. Prahy, a.s. Organizačné zabezpečovanie správy nehnuteľností: - prevzatie nehnuteľnosti do komplexnej správy vrátane administratívnej a technickej dokumentácie, - zavedenie ...

Služby: -upratovacie -údržba záhrad -správa budov

Realitná kancelária, správa a údržba nehnuteľností.