Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Realitná kancelária. Kompletné služby v oblasti realít. Predaj z konkurzného konania. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - domy, byty - pozemky - chaty - komerčné priestory - kancelárie.

Realitná kancelária. Služby: - realitného makléra. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - domy - byty - pozemky - nebytové priestory.

Predaj motorových olejov a mazív. Predaj aditív a prevádzkových náplní. Predaj filtrov pre automobily a stavebné stroje. Predaj LD vôní do automobilov a domovej vône.

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Naši špecialisti vás prevedú predajom či kúpou nehnuteľnosti a pomôžu vám zafinancovať jej kúpu. Vďaka nášmu know-how, prepracované predajnú stratégiu a moderným technológiám, ktoré využívame pri predaji nehnuteľnosti sme schopní predať vašu nehnuteľnosť v rekordne krátkom čase a za maximum peňazí.

B&D Panorama Jeseník, s.r.o. -Ubytovacie služby -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Veľkoobchod a maloobchod

-Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Poradenská a konzultačná činnosť, ...

Robert Jurečka: - Hostinská činnosť - Prevádzkovanie solárií

Wellness Penzión u Grygarov poskytuje ubytovacie služby v Lipníku nad Bečvou: - 9izb - wellness služby - bublinková vírivka, fínska sauna, parný kúpeľ, zážitkové sprchy s tropickým dažďom a tiež vonkajšia ochladzovňa s drevenou kaďou.

-Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Ubytovacie služby

Mária Lisoňková - ubytovanie, - správa nehnuteľností, - údržba nehnuteľností.

Podniky mesta Šumperka a.s.: - správa majetku - prenájom majetku spoločnosti a jeho využívanie v oblastiach a rozsahu: - výroba a distribúcia tepla a TUV-14 kotolní - lesné hospodárstvo a prímestský rekreačný les - využitie objektu zimného štadióna - využitie areálu plaveckých bazénov ”Na Benátkach” - prevádzka hotela Šport - využitie ...

Jiří Škurek poskytuje prenájom - rekreačné chaty - chalupy Databáza - ubytovanie v rekreačných chatách po ČESKEJ REPUBLIKE - štýlové chalupy na prenájom

Soľná jaskyňa zabezpečuje služby: -liečebná soľná jaskyňa a wellness štúdio -služby v doprave -správa a údržba nehnuteľností - realitná činnosť -ubytovacie služby -činnosť technických poradcov v oblasti energetiky -činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva a daňovej evidencie

SP centrum s.r.o. realizujú stavebné práce: - úpravy, vyrovnanie terénu, údržba zelene a ďalšie zemné práce, výkup a predaj stavebnej, automobilovej a úžitkovej techniky, Ubytovacie služby v Přerove: - 15 izieb, - izba pre 2 - 4 osoby. Prenájom skladových priestorov, realitné služby.

PG-servis, a.s. poskytuje ubytovanie v Hotel Valáškov Grunt. Hotel sa nachádza v príjemnom dedinskom prostredí neďaleko hradu Bouzov. Ubytovacia kapacita hotela je 63 osôb. ideálne miesto na školenia, semináre, svadby a rôzne ďalšie akcie pre 60-80 osôb. Tiež vedú pražskú realitnú kanceláriu. Služby: - sprostredkovanie predaja a prenájmu ...

Ubytovanie pri parku umožňuje prenájom komfortných izieb, apartmánov a bytov v Prostějove: - krátkodobý aj dlhodobý prenájom apartmánov, komfortne zariadených izieb a bytov s kompletným moderným vybavením.

Mária Papšíková poskytuje ubytovanie v penzióne v Lipovej - kúpele.