Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Prenájom predajných, kancelárskych a skladových priestorov. Historická hasičská technika.

Predaj, prenájom a výmena nehnuteľností. Či už sa jedná o luxusný apartmán, byt, dom, záhradu, alebo aj stavebný pozemok, sklad, historický objekt, komerčný objekt, poľnohospodársku usadlosť, nájomný dom a iné, sme schopní sa postarať o predaj či prenájom Vašej nehnuteľnosti.

Výhradný distribútor pre ČR a SR talianskych luxusných mydiel. Ďalej výhradný dovozca talianskych bezlepkových, dia bezlepkových, bezlaktózových a nízkobielkovinových potravín firiem: Nove Alpi (Agluten, Gliko, Amino, Amino Happy D, Sogni di cioccolato), cestovín firmy Dialcos, delikates firmy Lazzaroni, cereálií firmy Cerealvit.E-shop. Kamenný ...

Realitná činnosť: -sprostredkovateľská činnosť -nákup a predaj nehnuteľností -prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu bytov a nebytových priestorov.

Poradca pre imidž, štýl, módu a osobný rozvoj muža.

Architektonické návrhy stavieb, architektonické a objemové štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie a dokumentácia pre vykonanie stavby včítane autorského dozoru. Návrhy a realizácia interiérov občianskych a obytných budov Celkové projektové spracovanie zákazky od štúdií až po technické riešenie detailov stavebných prác, konštrukcií a ...

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Veľkoobchodný predaj textilu. Ponuka dámskych aj pánsky tričiek, nohavíc, svetrov, búnd a mikín.

Realitná činnosť, kancelária. Predaj, prenájom nehnuteľností.

zákazkové šitie dámskych odevov s možnosťou nákupu látok.

Ponúkame prácu traktorbagrom NH 110. Vykonávame búracie, demolačné a stavebné práce.

Penzión pri Holuboch Ubytovanie, penzión, ubytovňa. Ubytovanie Brno v novo zrekonštruovaných 1 – 4 lôžkových izbách neďaleko centra Brna. Zastávka električky je 50 metrov od penziónu, do centra sa dostanete za 5 minút.

Bufet, stravovanie. Denné menu.

Služby: - realizácia developerských projektov, vyhľadávame najatraktívnejšie lokality pre výstavbu objektov na predaj aj prenájom.

Realitná činnosť. Komplexnú správu nehnuteľností v Brne a okolí.

DVL Brno reality Realitná kancelária.

Správa budov a revízia, elektroinštalácia, vodoinštalácia, plynoinštalácia, kúrenárstvo, servis a údržba bazéna, strechy a fólie, stolárstvo.

Elektroservis bytovej a priemyselnej elektroinštalácie, revízia, hostinská činnosť, správa nehnuteľností - vypratávacie práce, kosenie trávy

správa nehnuteľností, účtovníctvo, opravy a údržba budov

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a ...

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.