Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Služby: -vnútroštátna autodoprava -správa budov -vykonávanie stavieb

Služby: -správa nehnuteľností -ekonomická správa domu -technická správa domu -právne služby -úvery a financovanie -realitná činnosť -poistenie domov -kontrola nehnuteľnosti pred kúpou

Služby: -ponuka priestorov na prenájom (výrobné, skladové, kancelárske, vonkajšie plochy)

Realitná činnosť - prenájmom nehnuteľností a nebytových priestorov.

Bytové družstvo. Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností.

Služby: - fyzická ostraha objektov - detektívna činnosť - kontrola práce neschopných - facility management Montáž: - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy

Projekcia, realizácia, oprava, servis, prevádzka: -technické zariadenie budov

Realitná kancelária. Predaj, prenájom nehnuteľností.

Vymáhanie pohľadávok Správa pohľadávok Pôžičky Vymáhame problematické a nesplácané pohľadávky z komerčných a hypotekárnych úverov vo vlastnom portfóliu. Vedieme agentúrnu správu pohľadávok klientov naším menom na ich účet Majoritná časť pohľadávok je postupovaná od najvýznamnejších bankových domov v SR. Vykonávame oddlžovanie nehnuteľností a ...

Realitná kancelária, reality. Predaj, ponuka nehnuteľností. Oddlženie. Pôžičky.

Realitná činnosť. Realitná kancelária.

Stavby domov a rekonštrukcia bytov v Brne a okolí. Rekonštrukcia bytového jadra a rekonštrukcia kúpeľne. Renovácia kúpeľní.

Realitná činnosť - sprostredkovanie predaja nehnuteľností, prenájmu objektov. Správa - objekty.

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.

Advokátka. Rozsiahle spektrum právnych služieb a pomoc pri právnych problémoch každodenného života. Občianske a rodinné právo.

Projektová činnosť vo výstavbe. Realitná činnosť.

Casino.Všetky populárne hry, tak ako v skutočnom kasíne. Ponúkame profesionálne zariadenia, školené krupiéry s dlhoročnou praxou a hlavne skvelú zábavu!

Stavebná firma, stavebné práce. Developerské služby.

Oblasti daňovej evidencie - podvojného účtovníctva - daňového poradenstva - mzdového účtovníctva malých i veľkých firiem - fúzie podnikov - likvidáciou a krízového riadenia firiem.

Realitná kancelária. Predaj realít, nehnuteľností.

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb