Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Firma Vladimír Beneš - Sklady Temelín sa zameriava na prenájom skladových priestorov. Ponúkame spoľahlivo zabezpečené, čisté a voľné skladové priestory v lokalite Temelín, okres České Budějovice s dobrou dostupnosťou. Samozrejmosťou je pohodlný príchod osobným aj nákladným vozidlom priamo k skladu. Vykonávame tiež prípravné práce pre stavby, ...

Zabezpečujeme priestory pre schôdze i divadelné a iné predstavenia. Metropol je viacúčelový komplex budov, ponúka priestory pre: - rokovania a porady - organizovanie sympózií, konferencií - výstavy a galérie. Ponúkame veľký spoločenská sála: - pre konferencie máme k dispozícii do 450 miest - reštaurácia má k dispozícii do 500 ...

služby - prenájom nehnuteľností - vedenie účtovníctva - ekonomické poradenstvo. Lesák rekreačné stredisko - ubytovanie v apartmánoch - adresa: Na Hejtmanský hrádzi 244, 378 04 Chlum u Třeboně - tel. 384 797 325.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

služby - developerská činnosť - realitná činnosť - stavebná činnosť.

Aldo Reality - realitná kancelária - predaj a prenájom nemovitstí. sídlo - adresa: Rudolfovská tř. 1986/21, 370 01, České Budějovice.

Spoločnosť CB Servis Plus s.r.o. poskytuje profesionálne upratovacie služby. Zaoberáme sa kompletným upratovaním firiem, kancelárií, zdravotníckych zariadení i domácností. V rámci našich služieb ponúkame tiež správu a údržbu nehnuteľností, starostlivosť o zeleň alebo upratovanie snehu v zimnom období. Upratovacie práce vykonávame jednorázovo aj ...

služby: - podpora podnikania v regióne - prenájom vybavených priestorov (laboratóriá, kancelárie, zasadačky) - 3D tlač - poradenské služby

CB Kľúč, realitná kancelária - predaj nehnuteľností - finančné poradenstvo.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - rodinné domy - byty - pozemky - rekreačné objekty - chaty, chalupy - komerčné nehnuteľnosti. Znalecké posudky, odhady nehnuteľností a zápis do katastra nehnuteľností.

Správa nehnuteľností -upratovacie práce -hypotekárne a poisťovacie úvery pre bytové domy.

Realitná činnosť - predaj bytov, domov, komerčných priestorov a pozemkov.

Realitná činnosť - predaj rodinných domov, bytov a komerčných priestorov - prenájom nehnuteľností.

Realitné služby pre firmu STAVITEĽSTVO KAREL VÁCHA A SYN. Sprostredkovanie - predaj nehnuteľností: - novostavby - rodinné domy - byty. Správa a údržba nehnuteľností: - vlastný nájomný dom.

Spoločnosť Telura a.s. sa zaoberá poskytovaním realitnej činnosti, správy a údržby nehnuteľností. Spoločnosť vlastní administratívny dom Riegrova 51, kde prenajíma nebytové priestory, zaisťuje správu a údržbu.

Predaj: -pneumatiky. Pneuservis: -lepenie -prezovanie -vyvažovanie. Prenájom nebytových priestorov v areáli.

Spoločnosť D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. sa v rámci svojich činností zameriava na komplexnú správu: - komerčných budov - administratívne budovy, hotely, nákupné centrá, budovy štátnej správy, logistické centrá, apod. - bytových domov s nadštandardnými službami - rezidencie, bytové komplexy - častí výrobných areálov.

Internetový obchod, e-shop: - použité aj nové detské odevy.