Neviete si rady s kúpou nehnuteľnosti? Odborne pomôcť vám môžu realitní makléri, ktorí dokážu sprostredkovať kúpu domu, bytu, komerčných priestorov (haly, sklady, výrobné priestory, kancelárie) alebo pozemku (stavebné parcely, záhrady, lesy, parky, lúky).

Ponúkame rýchly a bezpečný predaj a prenájom nehnuteľností - byty, domy, obchody, kancelárie, pozemky. Máme dlhoročné skúsenosti na trhu nehnuteľností.

Služby: - poradenské služby pri obchodoch s realitami.

Služby: - realitný konzultant - poradenstvo v oblasti realít.

Ponuka stavebných a realitných služieb.

Spoločnosť DARMA, s.r.o. ponúka luxusné nebytové priestory v centre Prahy. Jedná sa o reprezentatívne priestory na prenájom. Ringhoffer Palace - Ringhofferov Palác: - celkom 1.560 m2 na prenájom v piatich poschodiach - plochy na prenájom od 220 m2 - palác sa nachádza priamo v centre Prahy - administratívna budova najvyššej kvality - ...

Realitná kancelária. Predaj: - rodinné domy - rekreačné objekty - byty - nájomné domy - pozemky. Dlhodobý prenájom: - rodinné domy - byty - kancelárie.

WORLDFACE je mladá moderná spoločnosť zaoberajúca sa zastupovaním obchodných spoločností, sprostredkovateľskými riešeniami a zbližovaním ponuky s dopytom v odboroch Grafický dizajn, ICT (Informačné a komunikačné technológie) a Reality (nehnuteľnosti, pozemky).

Činnosť: - sprostredkovanie predaja nehnuteľností - predaj, prenájom domov, bytov, komerčných objektov.

Realitná a investičná spoločnosť - predaj a prenájom nehnuteľností.

Služby - oceňovanie majetku - odhady cien nehnuteľností. Realitný maklér.