Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Sprostredkovanie obchodu a služieb

Nehnuteľnosti, reality: - nákup, predaj, kúpa, trhové oceňovanie, prenájom, nájom, odhad, vyhľadávanie, poradenstvo - zastupovanie vo veciach daní pred FÚ.

Realitná kancelária - predaj a prenájom domov, bytov a nehnuteľností - realitní makléri ponúkajú sprostredkovanie predaja a kúpy nehnuteľností.

Realitná kancelária - sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností.

Naše služby: - správa nehnuteľností - realitná činnosť - facility management.

Stavebná činnosť, výstavba a rekonštrukcia stavieb. Realitné služby. Obchodná činnosť. Výroba kontajnerov a ľahkých kovových konštrukcií. Delenie a zváranie kovových materiálov. Povrchová úprava kovov.

Realitná činnosť - predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Poskytovanie pôžičiek zo súkromných zdrojov. Realitná činnosť. Výkupy, riešenie exekúcií, dlhov. Pôžičky, hypotéky, úvery. Poisťovací maklér. Osobný pomocník: -CERET.

Služby: - realitná činnosť - odhady nehnuteľnosť - poisťovacie služby - sprostredkovanie úverov - exekúcie, dražby

Služby - dražobná a realitná činnosť - predaj aj prenájom bytov, domov, pozemkov a ďalších nehnuteľností.

Realitná, investičná a obchodná činnosť - predaj domov, bytov a nehnuteľností - odkúpenie nehnuteľností - vyplatenie záväzkov. Pobočka Praha V Závetrie 1478/6 170 00 Praha 7, Holešovice

Činnosť: - realitná kancelária.

Služby: - finančné a daňové poradenstvo - realitná činnosť - sprostredkovanie úverov a hypoték

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Výroba a dodávka tepelnej energie. Realitná kancelária - sprostredkovanie predaja a nákupu domov, bytov, pozemkov, chát a chalúp.

Služby: - realitná činnosť - správa nehnuteľností

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností, domov, bytov, pozemkov - výkup a odhad nehnuteľností - exekučné vymazanie - sťahovacie služby - financovanie hypotéky

Realitná kancelária RealTin - predaj a prenájom nehnuteľností - rokovania s úradmi - inzercia a vypracovanie zmlúv - prehliadky nehnuteľností - poradenský servis - vypracovanie daňového priznania k nehnuteľnosti

realitná kancelária - 55 pobočiek v Českej republike a 10 na Slovensku - viac ako 550 maklérov v oboch krajinách - denne v ponuke cez 10 000 nehnuteľností - svoju nehnuteľnosť u nás hľadá viac ako 50 000 klientov - celoplošná inzercia a vlastný M&M realitný magazín - nadštandardná starostlivosť o klientov - vlastné hypotekárne centrum - M&M ...