Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Hostinská činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Realitná kancelária - sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností a pozemkov. - sprostredkovanie predaja a prenájmov nebytových priestorov. všetok právny servis spojený s realitnou transakciou vrátane advokátskej úschovy.

Realitná činnosť - byty - rodinné domy - rekreačné objekty - pozemky Realitná činnosť - komerčné objekty.

Služby realitnej kancelárie, výmeny bytov. Znalecké posudky, právne služby.

Kompletná ponuka realitných služieb v rámci celej SR. Sprostredkujeme predaj Vašej nehnuteľnosti, zaistíme kvalitný právny a finančný servis. Vykupujeme nehnuteľnosti, bezúročne vyplácame dlhy a exekúcie. Predávajúcim poskytujeme finančné zálohy vopred.

Služby v oblasti realít, realitná kancelária.

Realitná činnosť. Vydavateľstvo a vydavateľstvo.

Služby: - poskytovanie finančných prostriedkov a komplexné riešenie dlhov, exekúcií, obmedzenými vlastníckymi právami k nehnuteľnostiam. Reality: - predaj, prenájom, výkup, výmena nehnuteľností.

Realitná správa, činnosť, firma, správa nehnuteľností. -komplexné služby v oblasti správa a údržba nehnuteľností -služby poskytuje všetkým právnickým a fyzickým osobám -SVJ (Spoločenstvo vlastníkov jednotiek) od samotného založenia spoločenstva, cez zabezpečenie registráciu v OR založenia a vedenie účtovníctva tak samotnú správu. Realitné ...

Realitná kancelária, realitná činnosť, reality: -poskytuje komplexné služby -sprostredkovanie predaj, prenájom nehnuteľností -inzercia -právne služby -stavebná a projektová činnosť -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nehnuteľností -odborné posúdenie trhovej ceny nehnuteľností -stavebná a projektová činnosť -správa a ...

GLANC REAL SERVIS s.r.o., realitná kancelária. Výkup, predaj, prenájom: -domy, byty, kancelárie -pozemok, pozemky, reality -rodinné domy, rekreačné a komerčné objekty -pozemky pre podnikanie. Služby: -právne -zaistenie financovania -hypotéka. Servis sanitárnej techniky. Predaj náhradných dielov. -opravy masážnych a vírivých ...

Realitná činnosť - bytové priestory - pozemky Realitná činnosť - komerčné priestory.