Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná kancelária. Predaj, prenájom: -nehnuteľností.

Realitná kancelária: -predaj, prenájom nehnuteľností.

Realitné služby: -prenájom bytov a domov -podnájom časti rodinných domov -správa nehnuteľností -kompletný servis -výmena bytov -mestských, družstevných -prevod družstevných bytov -predaj a kúpa bytov v osobnom vlastníctvo -zabezpečovanie znaleckých posudkov.

Investičná, inžinierska činnosť v stavebníctve: -projektovanie stavieb -realitná činnosť.

Realitná kancelária: - nákup, predaj, nehnuteľností - rodinné, obytné domy - poľnohospodárske usadlosti - chaty, chalupy - polia, lesy, pozemky - znalecké posudky.

Realitná kancelária. Naša ponuka: - byty - rodinné domy - chaty, chalupy - pozemky, developerské pozemky - komerčné objekty - ostatné.

Služby: -realitná kancelária sprostredkuje predaj a prenájom všetkých nehnuteľností vrátane družstevných bytov.

Ponúkame Vám kompletný servis pri zabezpečovaní bývania a pri predaji nehnuteľností v Stredných a Južných Čechách. Teraz už nikam nemusíte chodiť. Stačí len vytočiť telefónne číslo 733 36 15 36 a my k vám prídeme a postaráme sa o všetko potrebné. Výhody, ktoré Vám ponúkame sú nasledujúce: Nízka provízia za sprostredkovanie predaja, , trhový odhad ...

Služby: -realitná kancelária -oceňovanie nehnuteľností -znalecké posudky -sprostredkovanie predaja a nákupu nehnuteľností.

Služby: -archívna služba -spisová služba -skartácia dokumentov -realitná činnosť.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Veľkoobchod a maloobchod

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované ...

Realitná kancelária. Sprostredkovanie - predaj, prenájom nehnuteľností. Investičné služby.

Sprostredkovanie - predaj a prenájom nehnuteľností. Služby. - vykonávanie investičných činností vo výstavbe rodinných domov i bytov a zasieťovanie parciel.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel

Sprostredkovanie - predaj alebo prenájom nehnuteľností - kompletný realitný, právny a poradenský servis