Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

-Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť

Naše služby: - realitná činnosť - správa nehnuteľností - facility management - renovácia interiérov.

Služby: - realitná činnosť - vykonávanie verejných dražieb

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.

Projektová činnosť vo výstavbe. Realitná činnosť.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej ...

Služby: - realitná kancelária - správa, údržba nehnuteľností

Realitná kancelária - predaj domov, bytov, nehnuteľností.

Casino.Všetky populárne hry, tak ako v skutočnom kasíne. Ponúkame profesionálne zariadenia, školené krupiéry s dlhoročnou praxou a hlavne skvelú zábavu!

Stavebná firma, stavebné práce. Developerské služby.

Oblasti daňovej evidencie - podvojného účtovníctva - daňového poradenstva - mzdového účtovníctva malých i veľkých firiem - fúzie podnikov - likvidáciou a krízového riadenia firiem.