Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná kancelária: - predaj, prenájom nehnuteľností.

Služby: - realitná činnosť - finančné poradenstvo

Realitný maklér - predaj nehnuteľností.

TREBIS Zaoberáme sa správou nehnuteľností, realitnou činnosťou, upratovacími prácami a možnosťou sprostredkovania sťahovacích služieb, účtovníctva a ďalšími.

Poskytovanie úverov. Činnosti vedenia podnikov. Poradenstvo v oblasti riadenia. Sprostredkovateľské činnosti realitných agentúr.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností - developerská činnosť.

Služby: - poradenstvo v oblasti zdravotníctva

Realitná činnosť - bytové priestory - pozemky - nebytové priestory

Naša obchodná spoločnosť vznikla v roku 1999 a zaoberá sa organizáciou verejných dražieb. Vďaka bohatým skúsenostiam pôsobíme v celej Českej republike. Okrem dražieb taktiež vykonávame realitnú činnosť a sprostredkovanie úverov. Dražby, reality: - organizácia a zabezpečenie dražieb - dražby - hnuteľný majetok - nehnuteľný majetok - ...

Služby: - investície do komerčných nehnuteľností na území celej Českej republiky.

Realitná kancelária Brnenský zvonec Brnenská certifikovaná realitná kancelária s tradíciou.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Služby: - správa nehnuteľností - účtovníctvo - upratovacie služby - realitná činnosť

SURPMO a.s. zaistí: - projektová činnosť v oblasti pozemných stavieb a ich rekonštrukcií (projektové stredisko Praha) - projektová činnosť v oblasti urbanistických prác pre mestá a obce (projektové stredisko Hradec Králové) - inžinierska činnosť (stredisko Praha) - pasportizácia objektov (stredisko Praha) - expertná činnosť (stredisko ...

Služby: - reklama - PR - organizovanie firemných a spoločenských akcií - catering