Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná kancelária: -prenájom, predaj: -nehnuteľnosti -nadštandardné administratívne priestorory -pozemky.

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností. Správa bytových domov a nehnuteľností.

Naša spoločnosť je špecialistom na trhu s prenájmami v Prahe a ponúka unikátny systém pre majiteľov nehnuteľností a záujemcov o prenájmy s využitím úplne nových technológií.

Realitná kancelária REAL SPEKTRUM BOSKOVICE, s.r.o. so sídlom v Boskoviciach bola založená v roku 1996 pod menom Reality REAL SPEKTRUM, s.r.o. za účelom poskytovania kompletných realitných služieb a to sprostredkovania nákupu nehnuteľností, predaja rodinných domov, bytov, rekreačných objektov, rezidenčných i priemyselných pozemkov, maloobchodných ...

Realitná činnosť a správa nehnuteľností.

Realitná a sprostredkovateľská kancelária zaisťuje výmeny bytov, predaj, prenájom, správu komerčných i nekomerčných nehnuteľností a upratovacie práce. Realitný servis kompletný.

Investovanie do výstavby fotovoltaickej elektrárne. Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Realitná kancelária. Finančné služby.

Sprostredkovanie prenájmu a predaja nehnuteľností iných realitných kancelárií so zameraním na rekreačné objekty - chaty, chalupy.

Realitná kancelária, výkup predaj nehnuteľností. Ubytovanie, prenájom.

Realitná činnosť: - ponúkame pozemky v priemyselnej zóne.

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava, sťahovanie Pravidelné trasy Česká republika - Nemecko - Holandsko Finančné služby Realitná činnosť - predaj a prenájom bytových aj nebytových priestorov Stavebná činnosť - výstavba na kľúč, rekonštrukcia.

Realitné a maklérske služby. Správa a prenájom vlastného areálu. Nákup, predaj, prenájom nehnuteľností.

Verejné dražby Realitná činnosť Správa - nehnuteľnosti

Prenájom komerčných, skladovacích a administratívnych priestorov vrátane súvisiacich služieb.

financie, investičné fondy, predaj nehnuteľností, pohostinstvo a catering.

Montáž: - protislnečná fólia Natieračské práce. Maliarske práce. Tapetovanie. Sklenárske práce. Pokládka: - textilné a podlahové krytiny Montáž: - rolety - žalúzie Nákup a predaj: - nehnuteľnostiprenájom - nehnuteľnosti - byty sprostredkovania - nákup, predaj a prenájom nehnuteľností Nákup a predaj: - ...

Spoločnosť s dlhodobou tradíciou v oblasti správy, predaja a prenájmu nehnuteľností. Komplexné služby správy, účtovníctva, facility manažmentu a poradenskej činnosti v oblasti realít, vrátane znaleckého oceňovania a autorizovanej činnosti vo výstavbe.