Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná kancelária: - nákup a predaj nehnuteľností - prenájom nehnuteľností, bytov...

Sprostredkovateľská a obchodná činnosť: - export a import komodít, tovaru - hlavne dreva všetkého druhu - logistika - pracovná agentúra - dovoz a nových a ojazdených áut - realitná činnosť - prenájom nehnuteľností - ubytovanie - gastronomická činnosť.

Realitná kancelária: -zabezpečovanie právnej a finančnej služby spojené s nákupom a predajom (prenájmom) nehnuteľností.

Opravy cestných vozidiel -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Projektovanie pozemkových úprav -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Údržba motorových vozidiel a ...

Kompletné konzultačné služby v súvislosti s predajom, kúpou, prenájmom či nájmom nehnuteľností Rýchla a bezplatná prezentácia nehnuteľností na platených realitných serveroch v SR av zahraničí Konzultácie pri stanovení ceny predaja a prenájmu. Posúdenie cien nehnuteľností vrátane znaleckého posudku a odhadu Poradenstvo pri uzatváraní všetkých ...

Sprostredkovanie obchodov s nehnuteľnosťami.

Realitná kancelária. Správa nehnuteľností..

Spoločnosť CENTRAL GROUP je už dlhú dobu jednotkou na slovenskom trhu nového bývania. Firma pôsobí na trhu už takmer 17 rokov a za tú dobu úspešne dokončila viac ako 113 rezidenčných lokalít. V ponuke CENTRAL GROUP sú v súčasnej dobe stovky bytov, rodinných domov a parciel v mnohých rôznych lokalitách v Prahe a okolí.

Poskytujem komplexné realitné služby a poradenstvo. Poradím Vám ako pripraviť nehnuteľnosť na predaj. Kladiem dôraz na osobný prístup a férové konanie.

Výstavba: -obchodné a zábavné centrum ZLATÉ JABLKO. Vykonávanie stavieb priemyselným spôsobom. Služby: -projektová činnosť vo výstavbe -inžinierska činnosť vo výstavbe -sprostredkovateľská činnosť v oblasti výstavby -obstarávateľská činnosť v oblasti výstavby. Prenájom nebytových a bytových priestorov.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, nákup, predaj, prenájom: - nehnuteľností - rodinné domy, byty - stavebné pozemky, parcely.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, nákup, predaj, prenájom: - nehnuteľnosti - rodinné domy, byty - stavebné pozemky, parcely.

Realitná kancelária. Grip batérie.

Rezidenčný bytový dom Meander. Predaj bytov. Realitná činnosť.

Realitná kancelária. Predaj rodinných domov, bytov, pozemkov, chát, chalúp.

Realitná kancelária: predaj, výkup bytov a nehnuteľností. Stavebná činnosť: komplexná stavebná činnosť výstavba RD a bytov na kľúč vrátane zaistenia pozemkov rekonštrukcia bytov a bytových jadier spracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu stavieb inžinierska a poradenská činnosť v stavebníctve.