Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Spoločnosť ponúka svoje služby nielen svojmu jedinému akcionárovi, ale aj iným osobám. Hlavnými činnosťami spoločnosti sú správa a údržba nehnuteľností, realitná činnosť (predaj nehnuteľností, zabezpečovanie prevodov družstevných bytov do osobného vlastníctva a pod.), inžinierska činnosť v investičnej výstavbe a výroba a rozvod tepelnej ...

Realitná kancelária, developerská činnosť. Sprostredkovanie predaja a prenájmov všetkých druhov nehnuteľností (tzn. bytov, rodinných domov, pozemkov a ostatných nehnuteľností), vyhľadávanie vhodných nehnuteľností a nebytových priestorov, nákup, predaj pozemkov, sprostredkovanie prevodov bytov, zastupovanie pri prevodoch ...

Realitná kancelária: -poradenské služby spojené s kúpou, predajom a prenájmom nehnuteľností - trhové ohodnotenie nehnuteľností - marketingové štúdie.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Hostinská činnosť

Realitná činnosť. Poradenská činnosť v oblasti požiarnej ochrany. Maloobchod motorovými vozidlami a ich príslušenstvom

AMSA REAL sa zaoberá predajom realít, bytov, domov, pozemkov a priemyselných areálov. Realizujeme dobrovoľné dražby, pripravujeme dražby pre iné dražobné spoločnosti. Máme vlastnú aukčnú sieň. Realizujeme developerské projekty.

Ponúkame Vám kompletný servis pri zabezpečovaní bývania a pri predaji nehnuteľností v Stredných a Južných Čechách. Teraz už nikam nemusíte chodiť. Stačí len vytočiť telefónne číslo 733 36 15 36 a my k vám prídeme a postaráme sa o všetko potrebné. Výhody, ktoré Vám ponúkame sú nasledujúce: Nízka provízia za sprostredkovanie predaja, , trhový odhad ...

Realitná kancelária: - kúpa, predaj a prenájom bytov - kúpa a predaj nehnuteľností - predaj pozemkov - prenájom nebytových priestorov.

Realitná kancelária: -predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností, bytov -kupné a nájomné zmluvy -vklady do katastra nehnuteľností -odhady ceny (znalecké posudky) nehnuteľností -dražby hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Služby: -realitná kancelária -oceňovanie nehnuteľností -znalecké posudky -sprostredkovanie predaja a nákupu nehnuteľností.

Realitná kancelária: -Predaj nehnuteľností -Prenájom nehnuteľností -Kúpa nehnuteľností -Výkup nehnuteľností -Kúpa nehnuteľností z DRAŽIEB -Developerské projekty -Správa bytov a iných nehnuteľností -Kompletný finančný servis -Zdarma poradenstvo v oblasti nehnuteľností a financií -Riešenie Exekúciou na nehnuteľnostiach.

Realitná kancelária. Predaj a prenájom: - nehnuteľnosti - rodinné domy - komerčné plochy (kancelárie, obchody, sklady, výrobné priestory) Predaj, výmeny a prenájom bytov. Predaj: - pozemky, rekreačné chaty, chalupy aj komerčné objekty.

Realitná kancelária: -ponúka sprostredkovanie prenájmu, kúpa alebo predaja nehnuteľnosti v Hradci Králové a blízkom okolí so všetkými právnymi službami .

REALITY, realitný maklér, kancelária. Poskytujeme komplexné služby v oblasti realít, stavebníctva, financovania nehnuteľností, a školiacu činnosť. Kompletný realitný servis - predaj, prenájom, oceňovanie: -rodinný dom, vila, domček, RD, byt, garsónka -domy obytné, nájomné, nájomné -chalupa, chata, dom na vidieku -komerčné ...

Sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností. Zaistenie kompletného právneho a finančného servisu.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom, výmena: -rodinné domy -byty v osobnom vlastníctve a družstevné -rekreačné objekty -nebytové priestory -garáže a pozemky. Zaistenie, vypracovanie: -znalecké posudky ceny nehnuteľností pre účely: -prevody (predaj, darovanie) -pozostalostné riadenie ...

Stavebná činnosť. Vegetačné úpravy. Nákup a predaj nehnuteľností.

Realitná kancelária, realitní makléri. Sprostredkovanie, predaj, prenájom: -nehnuteľnosti: -rodinný dom, byt, chata, pozemok, garáž -komerčné nehnuteľnosti.