Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Predaj, distribúcia, služby: -potraviny -drogéria -byty, chalupy -kancelárske priestory. Balené potraviny: -ryža -cukor -olej - slnečnicový olej. Predaj, prenájom bytov priamo od majiteľa.

Hostinská činnosť -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Ubytovacie služby -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

-Realitná činnosť Oceňovanie majetku pre veci nehnuteľné

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Poskytovanie technických služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Nakladanie s reprodukčným materiálom lesných drevín -Chov zvierat a ...

Prevádzkujeme realitnú kanceláriu.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie

Realitná kancelária. Nákup a predaj nehnuteľností Zabezpečenie správy nehnuteľností. Poradenstvo: -ekonomické -organizačné.

Realitná činnosť: - byty - domy - pozemky - komerčné objekty.

Zrostredkovanie predaja nehnuteľností (rodinných domov, bytov, rekreačných objektov a pozemkov.

Realitná kancelária: Predaj, prenájom: -stavebné pozemky pre bývanie a rekreáciu -stavebné pozemky pre komerčné využitie -byty -rodinné domy -rodinné vily -nájomné domy -priestory pre obchod a služby -objekty pre obchod a služby -priestory na výrobu a skladovanie -objekty na výrobu a skladovanie.

-Realitná činnosť -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Realitná kancelária: -predaj a výmena bytov -prenájom -výkupy -rodinné domy -pozemky -objekty. Financovanie kúpy nehnuteľností.

Reality, realitná kancelária. Nákup, predaj, výkup: - nehnuteľnosti - komodity podľa priania zákazníka (potravinárstvo, nákup predaj komodít., podnikateľskej reality poľnohospodárstva) v rámci Európy. Služby pre investorov. Vyhľadávanie investičných príležitostí.

Služby: - finančné poradenstvo - oddĺženie - realitná kancelária - hypotéky, pôžičky. Predaj: - palivové drevo, drevo.

Realitná kancelária: -predaj, kúpa, prenájom a nájom všetkých druhov nehnuteľností -prevody členských práv a povinností k družstevnému bytu -výmenu bytov -znalecké odhady stavieb obytných, priemyselných a poľnohospodárskych -trhové ocenenie nehnuteľností -právne služby spojené s realitnou činnosťou -výkup nehnuteľností.

Komplexné procesy pri expanzii vašej spoločnosti. Vyhľadáme vhodné priestory a zaistíme sťahovanie vašich existujúcich pobočiek. Predáme, či prenajmeme vašu nehnuteľnosť.

Realitná kancelária. Vyhľadávanie nehnuteľností podľa Vami vyšpecifikovaných požiadaviek. Inzerovanie Vašej nehnuteľnosti prostredníctvom overených mediálnych kanálov. Osobný predvýber nehnuteľností. Predaj, prenájom nehnuteľností.

Ponuka realít Praha a okolie. Naša realitná kancelária ponúka: - nehnuteľnosti - rodinné domy - developerské projekty - chaty a chalupy - byty na predaj aj prenájom. Odhady nehnuteľností pri našom predaji zadarmo. Poradenstvo a financovanie predaja i nákupu.

Realitná činnosť: -kompletné služby v oblasti sprostredkovanie predaja, prenájmu a nákupu nehnuteľností s komplexným právnym a daňovým servisom -zaistenie prevodu predmetné nehnuteľnosti, vrátane vybavenia všetkých súvisiacich právnych formalít -urýchlenie vkladov kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľností

Ponúkame realitnú činnosť súvisiacu so sprostredkovaním predaja, prenájmu či kúpy nehnuteľností vrátane poradenskej činnosti v oblasti realít. Zaisťujeme kompletný právny servis, financovanie, správu nehnuteľností. Individuálny prístup ku klientom. Predaj: -bytov, domov -komerčných objektov -rekreačných objektov -pozemkov. Prenájom: ...