Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Architektonické návrhy stavieb, architektonické a objemové štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie a dokumentácia pre vykonanie stavby včítane autorského dozoru. Návrhy a realizácia interiérov občianskych a obytných budov Celkové projektové spracovanie zákazky od štúdií až po technické riešenie detailov stavebných prác, konštrukcií a ...

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Kompletný servis pre materské školy a základné školy. Distribúcia, predaj: -školské a predškolské materiály - výtvarných, kresliacich, školských pomôcok: -farby, pastelky, papiere, lepidlá, tvarovacie hmoty -dekorácia -označenie tried -výukové tabule -hry, stavebnice -pečiatky. Grafické služby. Chránená dielňa.

-Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Pestovateľské pálenie -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Výroba, ...

Bezpečnostná a detektívna agentúra. Predaj, výkup: -zlato -diamanty Prenájom: - nebytové priestory Organizovanie: - voľnočasové aktivity pre firmy (konferenčné aktivity, ...)

Realitná kancelária. Predaj, prenájom: -nehnuteľností.

Realitná kancelária. Služby: -predaj, prenájom nehnuteľností.

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Realitná kancelária. Nákup, predaj: - nehnuteľnosti, reality. Služby: - správa obchodných domov PRONTO (F-M) a PERMON (Havířov). Developerská činnosť.

Investičná, inžinierska činnosť v stavebníctve: -projektovanie stavieb -realitná činnosť.

Realitná činnosť, kancelária. Predaj, prenájom nehnuteľností.

Kurzy, školenia: -obchodovanie na komoditných trhoch -IT programovanie Servis, oprava: -počítače Realitná činnosť.

Sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu - nehnuteľnosti

-Veľkoobchod a maloobchod. -Ubytovacie služby. -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností. -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií.