Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná spoločnosť Predaj a prenájom - byty - rodinné domy - rekreačné objekty - pozemky - komerčné objekty Služby - realitná činnosť

Realitná agentúra. Stavebná firma. Služby: - zabezpečenie hypotéky - vytvorenie projektov - zatepľovanie objektov - úpravy interiérov a exteriérov.

Činnosť: - prenájom bytových aj nebytových priestorov

Realitná kancelária. Predaj, prenájom - byty, domy - komerčné priestory - chaty - pozemky.

Realitná a znalecká kancelária. Predaj nehnuteľnosti: - rodinné domy, domčeky - objekty na podnikanie - pozemky, parcely - nebytové priestory (garáže).

Realitná a inžinierska činnosť. Oceňovanie nehnuteľností a dozor stavieb. Opravy a údržby bytového fondu. Opravy a rekonštrukcia nebytových objektov. Bytová výstavba.

Realitné služby - predaj nehnuteľností. Baby Zone e-shop - detské oblečenie, hračky a tovar.

Realitná kancelária: -kúpa, predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná kancelária sa zaoberajúca prenájmom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov.

Volám sa Ing. Monika Marková a som znalkyňa menovaná Krajským súdom v Brne v odbore – odhady ceny a oceňovanie majetku – FIM, NHIM, HIM, nehnuteľností, bytov. Pracujem v odbore správa a údržba nehnuteľností, zaoberám sa odborne bytovou problematikou. Pôsobím aj v odbore reality – realitná činnosť a služby pri prevodoch bytov do ...

Realitná kancelária: -predaj a nájmom nehnuteľností -správa bytových aj nebytových objektov.

Správa nehnuteľností. Realitná kancelária.