O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností vrátane súvisiacich služieb.

Predaj a prenájom nehnuteľností v Prahe.

Tecnocasa, ktorá je počtom zastúpení prvou franchisingovou skupinou v sprostredkovaní realít v Európe, sa zrodila v Taliansku v roku 1986. Založená Dr. Orestom Pasqualim. Už dvadsať rokov sa Tecnocasa snaží o neustále zlepšovanie služieb. Najmä prvky, na ktorých spoločnosť zakladá svoj úspech, sa dajú zhrnúť v nasledujúcich bodoch: - nový ...

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov.

Vyhľadávanie investičných príležitostí pre domácich a zahraničných klientov.

Poradenstvo v oblasti: - nehnuteľností - oceňovanie - prieskum. Prenájom: - kancelárske priestory - obchodné priestory - priemyselné zóny.

Naše služby: - architektonická, projekčná činnosť - prenájom bytových a nebytových priestorov.

Realitná činnosť - bytové priestory - nebytové priestory Poradenstvo - predaj a prenájom nehnuteľností

Znalecké posudky v oblasti nehnuteľného majetku, hodnoty firiem Predajné plochy pre obchodné reťazce pôsobiace v SR

Prenájom a predaj nehnuteľností, byty, domy, pozemky, kancelárske objekty, chaty, oceňovanie nehnuteľností.

Prenájom kancelárií a virtuálnych kancelárií v Prahe 5, ponuka údržby nehnuteľností (maliarske, murárske a štukatérske práce, umývanie, opravy a celkové rekonštrukcie fasád a pod.).

Developerská firma. Developer industriálneho parku. Realitné služby. Prenájom: - skladové priestory - kancelárske priestory v administratívnej budove.

Zaoberáme sa prevádzkou verejného parkoviska v Prahe 1. Je možné zaparkovať všetky druhy vozidiel od motocyklov a osobných vozidiel cez vozidlá úžitkové, až po autobusy a kamióny. Parkovisko je v prevádzke non-stop, má čiastočné zastrešenie, kamerové zabezpečenie a nočné osvetlenie. Ponúkame aj dlhodobé parkovanie za atraktívne ceny.