O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Realitná kancelária. Realitná činnosť. Sprostredkovanie - predaj, prenájom nehnuteľností: - byty - rodinné domy - stavebné pozemky - rekreačné objekty - kancelárske priestory.

Regionálne centrum Olomouc: -RCO1 je 7 podlažný administratívny objekt -RCO2 je 20 podlažný administratívno-obchodný objekt -krátkodobé nájmy-salóniky, spoločenská sála, kongresové centrum -dlhodobé nájmy-nebytové plochy, reklamné plochy, anténne plochy -reštaurácia, jedáleň, kaviareň, bar. Usporiadateľská agentúra: -zaistenie ...

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov. Prezentácia firiem a akcií na reklamných televíziách.

Realitná kancelária, realitná činnosť, reality: -poskytuje komplexné služby -sprostredkovanie predaj, prenájom nehnuteľností -inzercia -právne služby -stavebná a projektová činnosť -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nehnuteľností -odborné posúdenie trhovej ceny nehnuteľností -stavebná a projektová činnosť -správa a ...

Komfortné byty a apartmány v najkrajšej časti Šumavy určené na dlhodobý prenájom

Prenájom: - športová hala. Predaj a distribúcia: - športových výživových doplnkov, výživové doplnky.

Realitná kancelária: - predaj bytov, domov, pozemkov - prenájom nehnuteľností.

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov bez poskytovania iných než základných služieb zabezpečujúcich ich riadnu prevádzku. Správa vlastného majetku.

Prenájom - bytové priestory - nebytové priestory - haly - kancelárie.

Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom: -byty -nehnuteľnosti -nebytové priestory -výstavba nových bytov a domov Služby: -právne poradenstvo -realitná kancelária -stavebné sporenie -hypotéky -poradenské -sprostredkovateľské.

Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom: -byty -nehnuteľnosti -nebytové priestory -výstavba nových bytov a domov Služby: -právne poradenstvo -realitná kancelária -stavebné sporenie s LIŠKOU -poradenské -sprostredkovateľské.

Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom: -byty -nehnuteľnosti -nebytové priestory -výstavba nových bytov a domov Služby: -právne poradenstvo -realitná kancelária -stavebné sporenie s LIŠKOU -poradenské -sprostredkovateľské.

-Ubytovacie služby -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy

Realitná činnosť - bytové priestory - nebytové priestory Poradenstvo - predaj a prenájom nehnuteľností

Znalecké posudky v oblasti nehnuteľného majetku, hodnoty firiem Predajné plochy pre obchodné reťazce pôsobiace v SR

Výroba, veľkoobchod: - pančuchový a ponožkový tovar. Správa a údržba nehnuteľností. Prenájom nebytových a bytových priestorov.

Služby: - virtuálna kancelária - prenájom adresy sídla spoločnosti - prenájom obchodnej adresy.

Realitná spoločnosť - predaj a prenájom nehnuteľností.

Prenájom a predaj nehnuteľností, byty, domy, pozemky, kancelárske objekty, chaty, oceňovanie nehnuteľností.

Priemyselný a logistický areál Jitex. Prenájom plôch v priemyselnom a logistickom areáli JITEX Piesok: - výrobné a logistické priestory v rozsahu stoviek až tisícov m2 vhodné pre rôzne druhy podnikania. - kancelárie, kancelárske priestory v rozsahu 2000 m2. Ubytovňa. Ubytovacie kapacity 200 lôžok.

Ubytovacie služby. Ubytovňa s celoročným ubytovaním v izbách alebo apartmáne: - dvojlôžkové a trojlôžkové izby s možnosťou prístelky - apartmán pre 4 osoby obsahuje 2 prístelky, možnosť obsadiť dve ďalšie dvojlôžkové izby pri apartmáne a zvýšiť kapacitu na 10 osôb. Hostinská činnosť: - reštaurácia, jedáleň: - denné obedové ...

Prenájom a správa - vlastné alebo prenajaté nehnuteľnosti.

Veľkoobchodný predaj: - hutníckeho materiálu: - plechy, rúrky, profily. Prenájom nebytových priestorov a kancelárií.