O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Prenájom nebytových priestorov.

Stavebná spoločnosť. Práca: -všetky stavebné -maliarske a natieračské -renovácia kúpeľní (murované, ABITIBI) -zatepľovanie budov -interiérové úpravy, obklady -výkopové práce -pokládka dlažby. Prenájom: -predajňa -kancelárie -výrobné priestory -predaj stavebnín -dodávka stavebnej práce na kľúč -autodoprava. ...

Predaj, dodávka: -strešné krytiny -stavebný materiál. Oprava, rekonštrukcia, výstavba: -rodinné domy -priemyselné objekty -zateplenie fasád. Prenájom: -skladové priestory. Práca: -klampiarske -zemné.

Výstavba: -obchodné a zábavné centrum ZLATÉ JABLKO. Vykonávanie stavieb priemyselným spôsobom. Služby: -projektová činnosť vo výstavbe -inžinierska činnosť vo výstavbe -sprostredkovateľská činnosť v oblasti výstavby -obstarávateľská činnosť v oblasti výstavby. Prenájom nebytových a bytových priestorov.

Prenájom: - nebytové priestory - kancelárie.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, nákup, predaj, prenájom: - nehnuteľností - rodinné domy, byty - stavebné pozemky, parcely.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, nákup, predaj, prenájom: - nehnuteľnosti - rodinné domy, byty - stavebné pozemky, parcely.

Zaoberáme sa: - výstavba, správa a prenájom administratívnych a multifunkčných centier.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Fotografické služby -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, ...

Prenájom: -obchodné, kancelárske a skladové priestory v areáli obchodného centra DOTEC, a.s. -úprava ponúkaných priestorov je po dohode možná podľa zákazníkových dispozícií.

Realitná spoločnosť - vysoká kvalifikácia realitných maklérov - vlastné právne a finančné oddelenie - dlhodobé skúsenosti s realitným trhom - špecializácia na kráľovohradecký a pardubický región - vlastná rozsiahla databáza dopytujúcich klientov - prezentácia nehnuteľností na najväčších realitných serveroch - súčinnosť až do úplného ...

Prenájom: -vlastné nebytové priestory v obchodných areáloch na ulici Řípska a Vlárska v Brne-Slatine.

Stavebná a obchodná spoločnosť. Vykonávanie stavieb vr. inžinierskych a súčasne správou a údržbou nehnuteľností

Realitná kancelária: -prenájom, predaj: -nehnuteľnosti -nadštandardné administratívne priestorory -pozemky.

Komerčná budova. Prenájom: -nebytové, kancelárske priestory.

Ponúkame poskytnutie sídla spoločnosti, virtuálnej kancelárie, prenájmy kancelárie, prezentačné miestnosti.

Krytá tenisová hala: -tenisová hala na tel. 605 285 232 Ekologická likvidácia vozidiel: - výkup, odťah autovrakov s dokladom o likvidácii zadarmo! Servis pre nákladné a osobné automobily: -autoservis -umývacia linka, -predaj, premazanie a výmena olejov, -nastavenie bŕzd, -geometria a diagnostika, -pneuservis za internetové ...

Sprostredkovanie prenájmu a predaja nehnuteľností iných realitných kancelárií so zameraním na rekreačné objekty - chaty, chalupy.

Prenájom nebytových priestorov. Prenájom skladových, výrobných, kancelárskych, predajných priestorov a voľných spevnených plôch.

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností.

Prenájom komerčných, skladovacích a administratívnych priestorov vrátane súvisiacich služieb.

Spoločnosť s dlhodobou tradíciou v oblasti správy, predaja a prenájmu nehnuteľností. Komplexné služby správy, účtovníctva, facility manažmentu a poradenskej činnosti v oblasti realít, vrátane znaleckého oceňovania a autorizovanej činnosti vo výstavbe.

Prenájom kancelárskych priestorov.