O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Prenájom: - nebytové priestory pre komerčné využitie - k dispozícii sú výrobné, skladové a administratívne priestory.

Realitná kancelária. Nákup a predaj nehnuteľností Zabezpečenie správy nehnuteľností. Poradenstvo: -ekonomické -organizačné.

Realitná kancelária: -predaj a výmena bytov -prenájom -výkupy -rodinné domy -pozemky -objekty. Financovanie kúpy nehnuteľností.

Prenájom vlastných nehnuteľností a nebytových priestorov.

Služby: -organizácia seminárov pre úradníkov -organizácia školení, reklamné zručnosti -prenájom kancelárií, školiacich priestorov, učební. Pobočka: -Jeseniova 1045/33, 130 00 PRAHA 3.

Komplexné procesy pri expanzii vašej spoločnosti. Vyhľadáme vhodné priestory a zaistíme sťahovanie vašich existujúcich pobočiek. Predáme, či prenajmeme vašu nehnuteľnosť.

Realitná činnosť: -kompletné služby v oblasti sprostredkovanie predaja, prenájmu a nákupu nehnuteľností s komplexným právnym a daňovým servisom -zaistenie prevodu predmetné nehnuteľnosti, vrátane vybavenia všetkých súvisiacich právnych formalít -urýchlenie vkladov kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľností

Ponúkame realitnú činnosť súvisiacu so sprostredkovaním predaja, prenájmu či kúpy nehnuteľností vrátane poradenskej činnosti v oblasti realít. Zaisťujeme kompletný právny servis, financovanie, správu nehnuteľností. Individuálny prístup ku klientom. Predaj: -bytov, domov -komerčných objektov -rekreačných objektov -pozemkov. Prenájom: ...

Výroba ukončená -možnosť prenájmu halových priestorov

Realitná kancelária - byty - domy - pozemky - chalupy

Prenájom: - karavány Chorvátsko a Slovensko.

Centrum profesionálnych služieb Ponuka nebytových priestorov Bazár Spálená krčma.

Realitná kancelária Real-Net poskytuje komplexné služby na trhu s nehnuteľnosťami. Obstaráme za Vás všetko potrebné na úspešný predaj, prenájom aj nákup nehnuteľnosti. Výkupy, financovanie, odhady, priznanie.

Prenájom spoločenskej sály a reštaurácie Sklársky dvor Huť pri Jablonci nad Nisou

Vedenie účtovnej agendy, nákup a predaj, propagačná a reklamná činnosť, prenájom (učebne, PC), technicko-administratívne práce, sprostredkovanie obchodu a služieb.

Relax Resort Desná Výstavba, predaj, prenájom horských apartmánov v Jeseníku: - pre rekreáciu aj trvalé bývanie - turisticky atraktívna lokalita - energeticky úsporné domy - moderný interiér - areál so správcom - lyžovanie, cykloturistika - kúpele, turistika.

Služby: -prenájom nehnuteľností, SKLADY

UBYTOVANIE V SÚKROMÍ **** - designové ubytovanie v centre Pardubíc. Online rezervácia na našom webe SKLEP MANDRAGORA - je úplne netradičný dizajnový priestor v suteréne ideálny pre Vaše súkromné oslavy, svadby, školenia, firemné večierky, ochutnávky vín ... atď. Pivnica má základné tri časti. Prvá je väčšia vstupná chodba ideálna práve na ...

Sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností. Zaistenie kompletného právneho a finančného servisu.

Prenájom: - haly - sklady - garáže - skladovacie priestory - kancelárie.

Prenájom miestností pre firemné a súkromné akcie. Školenia, prezentácie, pracovné stretnutia, porady, tlačovky, dražby atď.

Kompletné konzultačné služby v súvislosti s predajom, kúpou, prenájmom či nájmom nehnuteľností Rýchla a bezplatná prezentácia nehnuteľností na platených realitných serveroch v SR av zahraničí Konzultácie pri stanovení ceny predaja a prenájmu. Posúdenie cien nehnuteľností vrátane znaleckého posudku a odhadu Poradenstvo pri uzatváraní všetkých ...

Obchodné, kancelárske priestory na prenájom.

Centrum Viktória: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, štúdio Bootcamp) -atraktívne športoviská (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -reštaurácia -bussiness centrum.