Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Správa technického zariadenia budov - prevádzka a údržba technických zariadení budov (vzduchotechnika, chladenie - klimatizácia, EPS zariadenia, tepelné zdroje, kotolne a výmenníkové stanice, systémy ústredného vykurovania, systémy merania a regulácie) - výstavba a rekonštrukcia technického zariadenia budov.

Sme realitná kancelária, ktorá vznikla spoločnou víziou Tomáša Bartuska a spoločnosti Flex IN, ktorá je významným partnerom Chytrého Honzu, on-line jedničky na financie. Skúsenosti, stabilné zázemie, Fair-Play rokovania a servis All Inclusive. Sme Váš spoľahlivý partner vo svete realít.

Realitná činnosť - predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitný maklér - predaj, prenájom nehnuteľností.

Činnosť: - bezpečnostná a upratovacia agentúra - správa a údržba nehnuteľností - údržba zelene - reklamné služby

Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Ubytovacie služby Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov. Fakturačná adresa: ALFATEC GROUP, a.s. Havlíčkova 198 664 42 Modrica

Firma Jankov trade s.r.o. prevádzkuje celoročnú bojovú arénu v Bruntále, kde si zahráte paintball s rodinou či priateľmi a tiež sa tu môžete na chvíľu stať tým pravým pretekárom pri adrenalínovej jazde na motokárovej dráhe alebo vo Ferrari bare so simulátorom Ferrari. Motokáry: - požičovňa motokár - pretekárske vyžitie na krytej motokárovej ...

Služby - inžinierska činnosť - projektovanie stavieb - vykonávanie stavieb - znalecká činnosť - finančné poradenstvo - realitná činnosť.

Služby: - technická a ekonomická správa nehnuteľností - vedenie účtovníctva pre bytové družstvá, SVJ.

Realitná a stavebná činnosť: - predaj, prenájom nehnuteľností.

Služby: - IT poradenstvo - finančné poradenstvo - správa nehnuteľností - realitná činnosť

Realitná špecialistka Krnovsko a Bruntálsko. Realitné služby. Energetické štítky a certifikáty. Prepis elektrín, vody a plynu u dodávateľov. Poradenské služby.

Služby: - poradenská spoločnosť v oblasti financií a realít

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia Služby: - prevádzka a údržba budov - projektové poradenstvo

Developerská a realitná činnosť - výstavba a predaj bytov.

Predaj, prenájom - priemyselné nehnuteľnosti - priestory na skladovanie - viacúčelové nehnuteľnosti.

Investorská činnosť - reality - vývoj a výskum - obnoviteľné zdroje - developerská činnosť.

Realitná činnosť: - sprostredkovanie predaja, prenájmu bytov, rodinných domov a komerčných priestorov.

Realitná kancelária - predaj, nákup a prenájom nehnuteľností.