Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

služby: - správa a prenájom nehnuteľností

Zámočníctvo, nástrojárstvo Obráběčství -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, predaj, montáž: - plastové, hliníkové okná - špaletové okná - EURO okná. činnosť: - správa, údržba nehnuteľností - stavebné úpravy.

služby - realitná činnosť - prekladateľské a tlmočnícke služby - výroba reklamy - internetová reklama - softvérové práce - špedícia, autodoprava.

služby: - sprostredkovanie predaja i prenájmu bytov - developerská činnosť

Grafický dizajn pomocou PC sprostredkovateľská činnosť Reklamná a propagačná činnosť Obstarávateľská služby spojené so správou a prenájmom REALITY Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kopy REALITY (realitná činnosť) Kúpa tovaru na účely jeho predaja jedinou ...

služby: - prenájom a prevádzkovanie vlastných aj prenajatých nehnuteľností

služby: - organizovanie kongresovej turistiky a zisťovanie súvisiacich služieb - skladovacie a logistické služby - skladovanie a distribúcia ropných produktov - prenájom skladových, výrobných a kancelárskych priestorov - archivácia a správa spisového materiálu ..... a ďalšie.

služby: - realitná činnosť - domy, hotely, zámky

Agentúra Jareal Praha: - realitná kancelária.

Predaj, prenájom: - skladové priestory, sklady - výrobné priestory, spevnené plochy.

Stavebná činnosť, výstavba: - pozemné stavby - inžinierske siete Ďalšie služby: - zemné a výkopové práce - demolačné práce - nákladná autodoprava Realitnú činnosť.

činnosť: - služby v oblasti komerčných nehnuteľností - správa budov

prenájom: - kancelárske priestory.

hostinská činnosť Nákup, predaj, preprava, požičiavanie a uschovávanie zbraní a streliva Prevádzkovanie strelníc a výučba a výcvik v streľbe so zbraňou -Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a ...

služby: - zakladanie a rušenie spoločností - virtuálne kancelárie - predaj spoločností, firiem - ready-made Spoločnosti - prenájom zasadacích priestorov