Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Naša činnosť sa zameriava na dve hlavné oblasti. Prvé sú upratovacie služby: - Jednorazové aj pravidelné - upratovanie domácností - upratovanie bytov aj domov - upratovanie vchodov a spoločných priestorov vlastníkov bytových jednotiek - upratovanie kancelárií, pracovných hál, reštaurácií i hotelov Druhou je správa nehnuteľností: - ...

Jazykové vzdelávanie, výučba a doučovanie - preklady a tlmočenie Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie Realitná činnosť

Kúpa, predaj, výmena, nájom, prenájom: -byty -nehnuteľnosti. Správa bytov a nehnuteľností. Pobočka: -Děčín, Radničná 23/1 tel.: 412151043, 774861193.

Hľadáte vhodnú nehnuteľnosť na kúpu či podnájom? Spoľahlivá realitná kancelária pôsobiaca na trhu viac ako 18 rokov Mikoláš - reality Vám ponúka nehnuteľnosti na predaj či prenájom. V našej ponuke nájdete domy, byty, rekreačné objekty aj pozemky.

Spoločnosť ponúka svoje služby nielen svojmu jedinému akcionárovi, ale aj iným osobám. Hlavnými činnosťami spoločnosti sú správa a údržba nehnuteľností, realitná činnosť (predaj nehnuteľností, zabezpečovanie prevodov družstevných bytov do osobného vlastníctva a pod.), inžinierska činnosť v investičnej výstavbe a výroba a rozvod tepelnej ...

Realitná kancelária, developerská činnosť. Sprostredkovanie predaja a prenájmov všetkých druhov nehnuteľností (tzn. bytov, rodinných domov, pozemkov a ostatných nehnuteľností), vyhľadávanie vhodných nehnuteľností a nebytových priestorov, nákup, predaj pozemkov, sprostredkovanie prevodov bytov, zastupovanie pri prevodoch ...

Mestský úrad. Služby: -bytová správa, byty -bytové hospodárstvo.

Vedenie účtovnej agendy, nákup a predaj, propagačná a reklamná činnosť, prenájom (učebne, PC), technicko-administratívne práce, sprostredkovanie obchodu a služieb.

Realitná kancelária: -poradenské služby spojené s kúpou, predajom a prenájmom nehnuteľností - trhové ohodnotenie nehnuteľností - marketingové štúdie.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Hostinská činnosť

Realitná činnosť. Poradenská činnosť v oblasti požiarnej ochrany. Maloobchod motorovými vozidlami a ich príslušenstvom

AMSA REAL sa zaoberá predajom realít, bytov, domov, pozemkov a priemyselných areálov. Realizujeme dobrovoľné dražby, pripravujeme dražby pre iné dražobné spoločnosti. Máme vlastnú aukčnú sieň. Realizujeme developerské projekty.

Relax Resort Desná Výstavba, predaj, prenájom horských apartmánov v Jeseníku: - pre rekreáciu aj trvalé bývanie - turisticky atraktívna lokalita - energeticky úsporné domy - moderný interiér - areál so správcom - lyžovanie, cykloturistika - kúpele, turistika.

Ponúkame Vám kompletný servis pri zabezpečovaní bývania a pri predaji nehnuteľností v Stredných a Južných Čechách. Teraz už nikam nemusíte chodiť. Stačí len vytočiť telefónne číslo 733 36 15 36 a my k vám prídeme a postaráme sa o všetko potrebné. Výhody, ktoré Vám ponúkame sú nasledujúce: Nízka provízia za sprostredkovanie predaja, , trhový odhad ...

Služby: -prenájom nehnuteľností, SKLADY

Realitná kancelária: - kúpa, predaj a prenájom bytov - kúpa a predaj nehnuteľností - predaj pozemkov - prenájom nebytových priestorov.

Realitná kancelária: -predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností, bytov -kupné a nájomné zmluvy -vklady do katastra nehnuteľností -odhady ceny (znalecké posudky) nehnuteľností -dražby hnuteľného aj nehnuteľného majetku.