Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Advokátka. Rozsiahle spektrum právnych služieb a pomoc pri právnych problémoch každodenného života. Občianske a rodinné právo.

Projektová činnosť vo výstavbe. Realitná činnosť.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej ...

Služby: - realitná kancelária - správa, údržba nehnuteľností

Realitná kancelária - predaj domov, bytov, nehnuteľností.

Casino.Všetky populárne hry, tak ako v skutočnom kasíne. Ponúkame profesionálne zariadenia, školené krupiéry s dlhoročnou praxou a hlavne skvelú zábavu!

Stavebná firma, stavebné práce. Developerské služby.

Oblasti daňovej evidencie - podvojného účtovníctva - daňového poradenstva - mzdového účtovníctva malých i veľkých firiem - fúzie podnikov - likvidáciou a krízového riadenia firiem.

Realitná kancelária. Predaj realít, nehnuteľností.

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb