Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Realitná kancelária. Predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná kancelária. Predaj, prenájom nehnuteľností.

Realitná činnosť - predaj a prenájom nehnuteľností.

Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizácia - tepelné čerpadlá. Stavebná činnosť - zatepľovanie - rekonštrukcia bytových jadier. Realitná činnosť.

Služby: - technický dozor investora a koordinátor BOZP - dotácie a poradenstvo - architektúra a design - facility management

Ponuka prenájmu obchodných salónikov, školiacich, zasadacích, prezenčných a reprezentačných miestností. Poskytujeme produkty a služby pre začínajúce, malé a stredné firmy, pre podnikanie z domu a taktiež sa zameriavame na medzinárodný obchod. Zaisťujeme tiež riešenie v núdzových situáciách.

Realitný servis vrátane súvisiaceho právneho, obchodná a sprostredkovateľská činnosť, medzinárodná osobná autodoprava, vedenie jednoduchého účtovníctva a daňovej evidencie, ekonomické poradenstvo.

Realitná kancelária. Predaj, prenájom - byty, rodinné domy, pozemky, komerčné priestory.

Služby: - upratovacie - finančné poradenstvo - realitné služby

Služby: -vnútroštátna autodoprava -správa budov -vykonávanie stavieb

Služby: -správa nehnuteľností -ekonomická správa domu -technická správa domu -právne služby -úvery a financovanie -realitná činnosť -poistenie domov -kontrola nehnuteľnosti pred kúpou

Služby: -ponuka priestorov na prenájom (výrobné, skladové, kancelárske, vonkajšie plochy)

Realitná činnosť - prenájmom nehnuteľností a nebytových priestorov.

Bytové družstvo. Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností.

Služby: - developerská a realitná činnosť