Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Realitná kancelária. Služby: -realitná kancelária -predaj bytov, domov, nehnuteľností -prenájom bytov, domov, nehnuteľností.

Služby: -prenájom nebytových priestorov.

Predaj, prenájom: -Realitná kancelária -nehnuteľnosti.

Predaj, prenájom: -Realitná kancelária -nehnuteľnosti.

Ponúkame reality: -byty, domy, pozemky, chaty a chalupy a ďalšie nehnuteľnosti. Sprostredkujeme: -predaj, kúpu aj prenájom. Zaistíme: -kompletný realitný, právny a bezplatný finančný servis. Našu pobočku nájdete aj vo Veselí nad Moravou

Ponúkame reality: -byty, domy, pozemky, chaty a chalupy a ďalšie nehnuteľnosti. Sprostredkujeme: -predaj, kúpu aj prenájom. Zaistíme: -kompletný realitný, právny a bezplatný finančný servis.

Stavebná firma, stavby: -predaj bytov, byty, bývanie -pasívne domy -protipovodňové domy -drevostavby -termovízia -stavebný dozor -projekty -úsporné bývanie -odborné semináre. Stavby nízkoenergetických bytov - projekty drevostavieb - stav. činnosť, dozor - zelená úsporám - energetické poradenstvo.

Realitná kancelária. Služby: -nákup a predaj nehnuteľností -prenájom bytov -dopyt po nehnuteľnostiach pre svojich klientov.

Služby: -realitná kancelária -predaj domov, bytov, iných nehnuteľností -prenájom domov, bytov, garáží, -poradenstvo.

Jazyková škola - kvalitná výučba v skupinách štyroch študentov. Kurzy jazykové: -angličtina, anglický jazyk: -trojmesačný, intenzívny týždenný -individuálna či firemná výučba -pre deti -rodený hovorca -predaj výukových materiálov -preklady AJ, NJ, RU -prenájom učební.

Realitný servis: - sprostredkovanie predaja, kúpa nehnuteľností.

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Podnikanie v oblasti nakladania s nebezpečnými odpadmi

Realitná kancelária: -sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpa všetkých typov nehnuteľností.

Služby: - správa nehnuteľností - realitná činnosť

Služby: - realitná kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností.

Služby: - správa a údržba nehnuteľností

Poskytnutie sídla, Housing: - poskytnutie registračného sídla pre novo vznikajúce aj existujúce spoločnosti - označenie sídla spoločnosti obchodnou firmou a identifikačným číslom - prijímanie písomností zasielaných na adresu spoločnosti Billboardy, Vonkajšia reklama: - prenájom vlastnej reklamnej plochy - zaistíme tlač billboardu - ...

Činnosť: - kovovýroba - frézovanie - sústruženie

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Predaj kvasného ...

Správa a prenájom nehnuteľností zastupiteľským úradom.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie: - prenájom bytov v Hradci Králové - nákup a predaj bytov - nákup a predaj rodinných domov - znalecké posudky všetkých nehnuteľností, bytov, domov a pozemkov. - upratovacie práce v bytoch, domoch.