Pre prácu všetkého druhu je tu náradie. Ručné náradie ako kladivá, skrutkovače, kliešte, píly, kľúče, šesťhrany alebo elektrické náradie medzi ktoré patria AKU skrutkovače, priamočiare píly, rozbrusovačky, hoblíky, vŕtačky zastanú prácu v akejkoľvek dielni

Predaj: - lepidlá LOCTITE špeciálne, pre priemysel Predaj: - diamantové nástroje - brúsne kotúče - nástroje a náradie (frézy a frézovacie nástroje, vrtáky, výstružníky, výhrubníky, záhlbníky, obrábacie nože, polotovary nožov RADECO, závitové nástroje - elektrické aj AKU náradie - upínacie nastroje a náradie ...

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov

Maloobchod, predaj, eshop: -elektrospotrebiče -hračky -audio-video -dom-záhrada -železiarstvo -náradie

Veľkoobchod: - náradie - meradlá - brusivo - kovanie.

Stavebniny. Predaj, maloobchod: -hutnícky materiál -cement, piesok, vápno -muriace materiály -suché malty SALITH -zárubne, dvere, polystyrén -stavebné náradie -lepenky, izolácia.

Predaj, servis: -mopedy KORÁDO, BABETA.STELLA -náhradné diely-ND** -elektrické píly, reťaze na všetky značky píl* -krovinorezy, kosačky -motorové píly -vapky na umývanie -šijacie stroje BROTHER, overlocky -predaj aj na splátky -katre na výrobu reziva LOGOSOL.

Predaj, servis, revízia: -elektronáradie -repasovanie akumulátorov -brúsenie reťazí -nastavenie náradia(Stihl).

Predaj a servis Husqvarna: -píla -náradie -nástroje -motorové a elektrické píly -krovinorezy -kosačky a traktory.

Predaj: -ručné náradie a svahové minikáry. Ponúkame brúsiace, rezacie aj pneumatické náradie a železiarsky tovar. Ochranné pomôcky.

Služby: -všetky inštalatérske práce. Požičovňa náradia.

Havarijný servis plynových kotolní, výmenníkových staníc, vzduchotechniky, montáž merania a regulácie, revízia spotrebičov a ručného náradia, výmeny a opravy čerpadiel Wilo, Grundfos, Sigma.

Tmeliace nástroje Brúsne nástroje Praktické sady Brusivo

Dovoz a predaj malej záhradnej a lesnej techniky. Ponúkame značky: - HECHT - ECHO - BLUE BIRD - GRIZZLY. Produkty: - kosačky na trávu - elektrické a motorové píly - vyžínače - krovinorezy - štiepačky na drevo - drviče vetiev - plotostrihy - fukáre - vysávače - záhradný nábytok - záhradné grily - snehové frézy - ...

Služby: -ostrenie a renovácia všetkých nástrojov -povlakovanie nástrojov -výroba atypických výstružníkov, záhlbníkov a stupňovitých vrtákov z rýchloreznej ocele HSSE.

Výroba špeciálneho a komunálneho rezného náradia. Vyrábame závitníky podľa STN noriem aj DIN, aj podľa špeciálnych požiadaviek - atypická dĺžka alebo stopka v prevedení.

Sprostredkovanie obchodu s čínskymi výrobcami. Dovoz textilu, skladových vozíkov, autodoplnkov, hračiek, diamantových kotúčov, náradia a pod. Poskytujeme služby spojené s dovozom tovaru z kontinentálnej Číny a Hongkongu.

Veľkoobchod, predaj: - výpočtová technika - elektronika - veci pre kanceláriu, domácnosť, záhradu, šport - hračky - chovateľské potreby - osvetlenie - náradie

E-shop zameraný na vybavenie pre remeselníkov a priemysel. Ochranné pracovné pomôcky, náradie, regály. Profesionálne poradenstvo a prístup.

Požičovňa - prívesné vozíky - autopríslušenstvo Pneuservis Požičovňa - stavebná technika Požičovňa - záhradná technika

Predaj stavebného a spojovacieho materiálu

Maloobchod: -hutnícky materiál: -oceľ, rúrky, plechy, profily -drôty, pletivá, tkaniny, rošty, reťaze, laná, zvárané sitá -výrobky z hliníka, mosadze, medi -spojovacie materiály -zváracie prídavné materiály -kotevná technika -ručné náradie a nástroje -dielenské vybavenie.

Práca: - zámočnícke. Servis: - náradie NAREX.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - ložiská - remene - reťaze - náradie Dewalt, Stanley, Black&Decker. Požičovňa elektrického náradia.