Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

práca: -projektové dokumentácia rodinné domčeky, vstavby, priestory pre podnikania -zajištění stavebného povolenia.

služby: - interiérové štúdio - návrhy interiérov - interiérový dizajn

Práca výškové: -Priemyselné komíny-opravy, konzervácie, demolácie, nátery -montáž-konštrukcia, prístupové plošiny, reklamy -náter-strechy, konštrukcie, silá, zásobníky, potrubia a pod. -opravy, nátery, umývanie-fasády -pořízení foto-video dokumentácia a ostatné práce vo výškach podľa dohody.

-Skladování, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technické činnosti v doprave -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava ...

Návrhy, výroba, realizácia: -expozice -interiéry práca: -zemní -demolice -realizace stavieb

Stolárstvo, podlahárstvo -Veľkoobchod a maloobchod -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling

Zákazková výroba: -kuchyňa, kuchyňa -nábytok kancelársky -vstavané skrine -schodisko -detská izba, kúpeľňa, posuvné dvere. Kuchynské štúdio: Palečkov mlyn, Brnenská ulica 58, Trebišov -ponuka 3D návrhov a výroby kuchynského nábytku.