Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Návrhy, realizácia a predaj osvetlenie, svietidiel a svetelných zdrojov.

Konzultácie, projekcia, inžinierska činnosť. služby: -poradenstvo -zabezpečení budov -telekomunikace -telekomunikační technológie.

Interiér Akcent s.r.o. sa zameriava na návrh, výrobu a montáž interiérov, kuchýň a nábytku.

Architektonický návrh, dodávka na kľúč predaj, montáž, stavba: -nízkoenergetické a pasívne stavby a interiéry -hrubá stavby zo stavebného systému VELOX -Základ, nosné obvodové murivo, nosné priečky, stropy, vence, oporné múry, protihlukové steny, hotová debnenie, nadstavby pre rekonštrukcie -zateplení - fasády, podkrovie ...

Architektonická a projekčná kancelária. vytvára dispozičné štúdie, návrh a vizualizáciu interiéru a exteriéru. Zhotovenie projektu pre stavebné povolenie. Stavebný dozor realizácie. Navrhovanie pasívnych domov.

Špecializujem sa na návrhy a realizácie interiéru. Vytvorím Vám moderný a funkčný interiér presne podľa Vašich predstáv, ktorý bude plný farebnej a emocionálnej harmónie na príjemné bývanie. Nechajte si poradiť od profesionálneho dizajnéra.

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytových jadier - murárske práce - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - podlahárske práce. Návrhy a realizácie interiérov na mieru.

Služby v oblasti 3D vizualizácie a návrhov interiérov i exteriérov, tvorby animácií, Home Staging a odborného poradenstva. Tvorba riešení interiéru domov vrátane kuchyne, kúpeľne, izieb, spálňa, pôdnych stavieb i priestor v exteriéri ako sú záhrady, parky a pergoly.

realizácia: - interiéry na kľúč - kancelársky nábytok - vybavenie dielní - nábytok.

Naša kancelária sa zaoberá designovaním interiérov. Vytvoríme Vám na mieru interiér obchodu, kancelárie, predajne, ale aj pomôžeme Vám navrhnúť a vytvoriť Váš vlastný domov.

Projekčná kancelária. Realizácia bytových i nebytových interiérov. Vizualizácia v 3D. Poradenstvo.

Spoločnosť design ATAK s.r.o. sa zameriava na návrhy privátnych aj komerčných interiérov, grafický dizajn a 3D vizualizáciu.

Návrhy, realizácia a vizualizácia súkromných aj komerčných interiérov. Projekty na rekonštrukciu interiérov.

Služby: -technické projekty v strojárstve, dizajn, vývoj, konštrukcia a technológia - vzorkovanie.

Meister Design s.r.o. je firma podnikajúca v odbore podláh. Podlahy inštalujeme: - byty - rodinné domy - projekty stavebných firiem. Sortiment: - variabilné panely - podlahové krytiny - lišty - svetlá. Konzultácie, poradenstvo, montáž, rekonštrukcia v obore podláh. Meister Design s.r.o. - Vzorkovňa Lukáš Mrkvica Ponetovská ...

Výroba atypického nábytku. Návrhy interiérov. Osvetlenie. -kuchynské linky -vstavané skrine -obývačkové steny -detské izby -spálňa.

Lukaz, s.r.o. zaisťuje požičovňu áut. Dodávajú stavebné stroje všetkých typov, kamióny, autobusy a ostatnú techniku.