Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných ...

Služby - aranžovanie nákladov a výkladných skríň - výzdoba interiérov predajní - rezaná grafika - logá a písma na fasády - označenie firiem a firemných áut (fóliové aj písané písmo) - maľba, maliarske práce - tapetovanie - písmomaliarstvo

Služby: - prevádzka a správa webových portálov - reklama - marketing

Návrh interiérov a realizácia stavieb, rekonštrukcia domov a bytov. Návrh, realizácia: -kompletné interiéry. Doplnky, dekorácie a vybavenie interiérov. Projekty a poradenstvo pre súkromné a komerčné účely. E-shop.

Architektúra Interiéry Bytový design Rekonštrukcia Poradenstvo

Architektonické služby, architekt, a územné plánovanie.

Výstavba pozemných a inžinierskych stavieb. - projekty pozemných stavieb od štúdie až po realizačnej dokumentácii - realizácia podkrovných vstavieb, rekonštrukcia bytových jadier, atď.

Predprojektová a projektová príprava stavieb. Inžinierska a architektonická činnosť.

Stavba a realizácia interiérov v štýle Feng Shui.

Projektová príprava stavieb, technický dozor, krízový manažment, koordinácia BOZP. Návrhy a realizácia záhrad a zeleného životného štýlu.

Služby: -projekčné -architektonické -inžinierske -staviteľské -plány rozvoja miest. Stavebné projekcie: -príprava -architektonické štúdie -projekčné práce -rozpočty -projekcia na kľúč Inžinierska činnosť: -technický dozor investora -posudky.

Architektonická a projektová kancelária. Návrh a spracovanie dokumentácie a prevedenie stavby rodinných domov i občianskych stavieb.

Spracovanie, dodávka: - všetky projekčné práce novostavieb i rekonštrukcií - komplexný výkon inžinierskej činnosti pri príprave a realizácii stavieb - poradenská a konzultačná činnosť.

Interiérové design štúdio ponúka komplexné služby v oblasti designu interiérov. Návrhy a realizáciu luxusných a nadštandardných interiérov.

Projektová činnosť vo výstavbe. Architekt. Projektant.