Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Výroba, dodávka: - vstavané skrine na mieru - kuchynské linky - žalúzie - podlahy. Bytový architekt (konzultácia). Atypická výroba nábytku. Nábytok na mieru. ISO 9001. Veľkoobchod: - korpusová dielcovina - kompletné opracovanie plošného materiálu - výroba malosérií.

-Špecializovaný maloobchod -Sprostredkovanie služieb

Kompletné vybavenie kúpeľní. Ponúkame: - predaj obkladov a dlažieb od renomovaných zahraničných i tuzemských výrobcov - grafický návrh - stavebné práce - rozvoz tovaru.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Výskum a vývoj v oblasti ...

Architektonické štúdio ponúka služby v oblasti architektonických návrhov a projektov. Špecializujeme sa na interiéry malých bytov, návrhy rodinných domov, obchodných priestorov, a ďalšie služby v stavebníctve a dizajne interiérov.

Architekt, architekti. Ponuka projektovej činnosti vo výstavbe.

Architektonická a inžinierska činnosť: - rodinné domy a vily - interiéry - občianske stavby a bytové domy - rekonštrukcia.

Architektonické služby - podkrovné vstavby - nízkoenergetické a pasívne domy.

Urbanizmus miest a obcí, navrhovanie pozemných stavieb všetkých typov, projekty, architektonická konzultačná činnosť

Architektonický ateliér navrhuje novostavby a rekonštrukcie aj úpravy historických budov. Obytné domy, hotely, penzióny, reštaurácie, stavby na predaj, administratívu. S architektom pracuje team špecialistov.

Služby: - ponuka architektonických prác so zameraním na rodinné domy a rekonštrukcie pamiatkovo chránených objektov.

Vypracovanie štúdií a autorizovanej projektovej dokumentácie v oblasti rekonštrukcií, opráv a stavebných úprav existujúcich objektov, vrátane súvisiacich meračských a prieskumných prác. Špecializujeme sa na náročné prípady komplexnej sanácie stavebnej vlhkosti prirodzenými vzdušnými metódami a ďalšími opatreniami, často v kombinácii so ...

Zaistenie komplexných projektových a užívateľských dokumentácií stavieb. Konzultačná a inžinierska činnosť vo výstavbe.

Architektonický ateliér Zameranie: - návrhy bytových a občianskych stavieb - novostavby a rekonštrukcia rodinných domov - návrhy interiérov vrátane dizajnu nábytku - urbanistické riešenia - ekologické stavby s využitím obnoviteľných materiálov - komplexné dodávky všetkých stupňov projektovej dokumentácie

Architektonický ateliér Návrhy a rekonštrukcia - stavby

Navrhovanie interiérov, obytných a priemyselných budov

Projektová kancelária: - architektonické návrhy stavieb - rekonštrukcie a prístavby - podkrovné vstavby - návrhy interiérov - zabezpečenie územného rozhodnutia a stavebného povolenia.

Ponuka vypracovania architektonických štúdií a projektov rekonštrukcií, novostavieb a interiérov.

Architektonický ateliér. Architekt, architekti.

Ponuka architektonických a projektových služieb pre stavebné povolenie, ohlásenie a územné rozhodnutie verejných, komerčných i rezidenčných stavieb. Pôsobisko Praha a okolie. Činnosti firmy: - architektonické a urbanistické štúdie - dokumentácia pre územné a stavebné konanie - projekty rodinných domov - projekty obytných a občianskych ...