Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná kancelária - predaj domov, bytov, pozemkov a komerčných priestorov.

Naša spoločnosť sa špecializuje na dodávky a montáž tieniacej techniky. Dodávame interiérové a vonkajšie žalúzie, predokenné rolety a ďalšie tieniace prvky.

Rizikové výrub stromov Komplexné služby v oblasti realizácie a údržby zelene - realizácia záhrad - sadovnícke úpravy - vegetačné rezy stromov Služby v lesníctve.

Sprostredkovanie obchodu a služieb. Výroba: - stavebné hmoty - porcelánové, keramické a sadrové výrobky.

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: - kvety - sušené, rezané, kvetinová väzba - keramika - darčekový tovar.

Realitná kancelária. Realitné služby. Sprostrekovanie - predaj, prenájom. - nehnuteľnosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelárske priestory.

Viac ako 20 rokov vyrábame betóny pre základné dosky, hrubú stavbu, podlahy aj ploty s vlastnou unikátnou receptúrou s kvalitou ISO 9001. Máme pre Vás vlastné prelievané tvárnice, stropné a komínové systémy, hutnícky materiál skrátka všetko pre Vašu stavbu.

Architektonický a projekčný ateliér - projekty stavieb - stavebný dozor.

Spoločnosť Strechy - MACHAČ s.r.o. Kroměříž vykonáva všetky pokrývačské, tesárske aj klampiarske práce. Naša špecializácia: - stavba novej strechy - rekonštrukcia pôvodnej šikmej či plochej strechy - montáž a oprava rôznych typov strešnej krytiny. Pokrývačstvo. Dodávka a montáže: - betónové strešné krytiny Bramac - pálená krytina ...

Služby: - údržba záhrad - výsadba drevín - výroba nábytku na zákazku - rezanie, štiepanie a doprava palivového dreva.

Znalecké posudky a odhady cien nehnuteľností Architektonická činnosť.

Obchodná činnosť, distribúcia, dovoz: - priamy dovozca batérií, batéria GP - elektromateriál - distribútor - svietidlá GP, Ben Light, Sonca, Daymoon - dovozca - nabíjače a zdroje, konektory, predlžovacie prívody, spojky a zásuvky, koaxiálne káble a vodiče, flexo šnúry, multimetre, časovače, skúšačky, účastnícke a prepojovacie ...

Internetový obchod, e-shop: - riad - kuchynské doplnky.

Projekčná kancelária - architektonické štúdie, vizualizácia - projektovej dokumentácie.

Výroba, montáž, servis: - plastové okná, dvere - hliníkové okná a dvere.

Architektonická kancelária: - návrhy stavieb - urbanizmus - návrhy interiérov.

Výroba, predaj, servis: - kancelárske stoličky. Služby: - montáž, demontáž kancelárskeho nábytku - sťahovanie kancelárií.

Grafické štúdio. Grafické návrhy, realizácia: - interiéry na kľúč. Stavebné práce. Stolárske práce, stolárstvo.

Dovoz, import, veľkoobchod, predaj, servis -AKU-halogénové svetlomety -LED svietidlá. Výhradné zastúpenie firmy EURAS.

Servis - chladiace zariadenie, dodávka chladiaceho zariadenia. Predaj klimatizačné zariadenie, servis klimatizačné zariadenie.

Architektonický a projekčný ateliér. Služby: - architektonické štúdie - vykonávacie projekty - autorské dozory na stavbe - návrhy a projekty interiérov.