Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Architektonická kancelária: - návrhy stavieb - urbanizmus - návrhy interiérov.

Výroba, predaj, servis: - kancelárske stoličky. Služby: - montáž, demontáž kancelárskeho nábytku - sťahovanie kancelárií.

Grafické štúdio. Grafické návrhy, realizácia: - interiéry na kľúč. Stavebné práce. Stolárske práce, stolárstvo.

Dovoz, import, veľkoobchod, predaj, servis -AKU-halogénové svetlomety -LED svietidlá. Výhradné zastúpenie firmy EURAS.

Servis - chladiace zariadenie, dodávka chladiaceho zariadenia. Predaj klimatizačné zariadenie, servis klimatizačné zariadenie.

Architektonický a projekčný ateliér. Služby: - architektonické štúdie - vykonávacie projekty - autorské dozory na stavbe - návrhy a projekty interiérov.

Projekcia, predaj, servis a montáž značkovej klimatizácie FUJITSU, LG, Sinclair a ďalšie. Montáže do bytu, rodinného domu, kancelárie, firmy, výrobné haly, reštaurácie. Ďalšie odbory: - kamerové systémy - zabezpečovacie a dochádzkové systémy - videotelefóny. Na trhu pôsobíme od roku 1993.

Výroba a predaj: - betónové zmesi - špeciálne zmesi na podlahy - izolačné prelievky okolo bazénov. Nákladná doprava - ťažká, autodoprava: - betónové zmesi - domiešavače Tatra a Iveco. Autoservis, oprava, servis: - osobné automobily. Import, dovoz: - automobily na objednávku z EÚ. Odťahová služba do 3, 5t. Pneuservis.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prevádzkovanie kultúrnych, ...

Výroba - oceľové konštrukcie - nerezové zábradlie - ploty, brány. Práca - tesárske, pokrývačské a klampiarske.

Výroba, predaj: -obalové materiály vrátane PE sáčkov a vriec. - individuálne obaly Predaj, maloobchod: -lepidlá -tmely.

Realitné služby. Inzertný portál - predaj a nákup nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Databáza overených konferenčných priestorov na prenájom.

Činnosť: - projektové práce v stavebníctve - architektonické štúdie.

Internetový obchod, e-shop Uplux - moderné, dizajnové svetlá a svietidlá: - stropné, nástenné svietidlá - lampy, lampičky - bodové svetlá - modulárne svietidlá - do obývacej izby, do spálne, do kuchyne, do kúpeľne - detské svietidlá - vonkajšie svietidlá - LED.

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - kľučky - odkvapové plechy - madlá - vetracie mriežky - príslušenstvo k dverám - krbové náradie - zatvárače dverí - závesné háky - poštové schránky

Realizácia - interiéry na kľúč Architektúra - bytová - administratívne priestory.

Dodávky - interiérov a štúdie. Architektonická kancelária projektovanie interiérov. Architektonické návrhy. Projekcia - stavby.

Výroba a predaj: - zákazkový nábytok - typový nábytok